Antena Căutare

Absolut adorabil! Bubu are patru ani și știe să facă șnițele și "tultă dulțe": "Când voi fi male mă voi fațe bucătal"

Bubu are patru ani și a venit însoțit de mami, de tuși și de buni. Deși abia ajunge la bancul de lucru, puștiul gătește ca într-o joacă, alături de mama, mătușa și bunica sa, două rețete ce nu vor trăda faptul că este începător în bucătărie. 

Bubu are patru ani și a venit însoțit de mami, de tuși și de buni. Deși abia ajunge la bancul de lucru, puștiul gătește ca într-o joacă, alături de mama, mătușa și bunica sa, două rețete ce nu vor trăda faptul că este începător în bucătărie.

Au gătit șnițele keto cu piure de conopidă și un desert. ”Este mâncarea lui preferată”, afirmă mama emoționată.

Cel mai mult îi place să pregătească turtă dulce, însă Bubu nu se lasă mai prejos când vine vorba de preparatele mai complicate, pe care le învață pas cu pas de la bunica sa, cea care i-a deschis apetitul către gătit.

Bubu a venit decis să-i demonstreze lui Cătălin Scărlătescu, cheful său preferat, că merită nu trei, ci patru cuțite din partea celor mai duri jurați: ”Când voi fi mare mă voi face bucătar, pentru că îmi place să gătesc și să...mănânc! O să luăm patru cuțite, pentru că suntem cei mai buni!”.

Diferențe de opinii în familia Ștefănescu! "Pe vremea mea se gătea ciobă de cartofi, acum facem tagliatele, creveți... Nora familiei Balotă își iubește la nebunie socrul: "E preferatul meu! Vrem să ajungem în finală!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x