Antena Căutare

Diferențe de opinii în familia Ștefănescu! "Pe vremea mea se gătea ciobă de cartofi, acum facem tagliatele, creveți"

Familia Ștefănescu a venit la "Chefi la Cuțite" să-i cucerească pe jurați cu preparat italienesc. Mama, bunica, mătușa și Alexandra, actrița familiei, de doar 13 ani.

Familia Ștefănescu a venit la "Chefi la Cuțite" să-i cucerească pe jurați cu preparat italienesc. Mama, bunica, mătușa și Alexandra, actrița familiei, de doar 13 ani.

Tagliatele cu creveți și somon cu orez basmati au în meniu fetele, dar ce să vezi? Apar diferențe de opinii, căci sunt din diferite generații.

"Pe vremea mea se gătea ciobă de cartofi, acum facem tagliatele, creveți, gătim specialități, fructe de mare, dar m-am adaptat și eu, ce să fac?", spune bunica.

Alexandra a descoperit că îi place să gătească la îndemnul bunicii. Roata s-a schimbat, asta pentru că tânăra domnișoară vine cu rețete inedite, specialități, ceea ce o pune în mare dificultate pe buni. Dar chiar și așa, cu Chef Ali în prim plan, mama, bunica și mătușa au ținut pasul la "Chefi la cuțite". Ce a ieșit?

Familia Neagu i-a făcut să radă cu lacrimi pe jurați: "Am adus-o cu tubul de oxigen aici. Fac și eu pe șeful"... Absolut adorabil! Bubu are patru ani și știe să facă șnițele și "tultă dulțe": "Când voi fi male mă voi f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x