Deosebit de gustoasă crusta din amestec de migdale cu alune și parmezan a acestor Șnițele keto cu piure de conopidă!
Ingrediente pentru rețeta Șnițele keto cu piure de conopidă
- Pentru șnițele keto:
- 800 gr piept de pui feliat
- 3 ouă
- Sare și piper
- 300 gr faină de migdale
- 300 gr faină de alune
- 300 gr parmezan ras
- nucșoară, după gust
- ulei floarea soarelui
- Pentru piureul de conopidă:
- 2 buc. conopidă proaspătă
- 250 gr smântână cu 30% grăsime
- 1 lămâie
- 1 legătură mărar
- sare și piper
- 50-75 gr unt
Mod de preparare pentru rețeta Șnițele keto cu piure de conopidă
Se amestecă ouăle cu sare, piper, făina de migdale și cea de alune, parmezanul ras și nucșoara până se omogenizează compoziția.
Feliile din piept de pui se trec prin această compoziție și se prăjesc în ulei încins.
Pentru piureul de conopidă, se desface conopida în buchețele, se curăță și se fierbe în apă cu sare și zeamă de lămâie până se pătrunde.
Se scurge, se trece prin blender împreună cu untul, apoi prin sită și se amestecă cu smântâna. Se servește presărat cu mărar tocat, alături de șnițelele keto.
Somon cu orez basmati. O combinație gustoasă și hrănitoare.... Tigaie picantă. Un amestec perfect de ingrediente gustooase...