Antena Căutare

Haos în bucătărie! Daniela și Ana Maria Crudu își încearcă norocul în familie, cu tatăl și vărul lor, Maluma

Familia Crudu face echipă la bancul de lucru de la Chefi la cuțite, într-o primă sesiune de gătit împreună din viața lor. S-au prezentat așa: Daniela, o știm, Ana Maria, am aflat și de ea, căci a făcut senzație și a ajuns până în semifinale, în echipa lui Scărlătescu, tatăl, Nelu Crudu și vărul fetelor, zis Maluma.

Familia Crudu face echipă la bancul de lucru de la Chefi la cuțite, într-o primă sesiune de gătit împreună din viața lor. S-au prezentat așa: Daniela, o știm, Ana Maria, am aflat și de ea, căci a făcut senzație și a ajuns până în semifinale, în echipa lui Scărlătescu, tatăl, Nelu Crudu și vărul fetelor, Franco, zis și Maluma.

Atât Ana Maria, cât și Daniela Crudu au mai trecut prin emoțiile jurizării Chefi la cuțite, căci în vreme ce sora mai mare a familiei a făcut impresie în cel de-al șaselea sezon, calificându-se în semifinale, mezina, Daniela, a participat într-o ediție specială a emisiunii, în scop caritabil.

Rețeta cu care cei patru vor să impresioneze, pui cu piure de țelină, sos de ciuperci și chipsuri de țelină, a fost aleasă de Ana, care speră să ridice standardul în bucătăria Chefi la cuțite și să își impresioneze fostul mentor, pe Cătălin Scărlătescu.

Romano Hamos, rromii care i-au "speriat" pe chefi: "Am fost sabotați. Cineva a vrut să ieșim din concurs!... Un junior de patru ani a obținut cuțitele chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x