Antena Căutare

Mami, tati și cei doi copii. Familia Zagan muncește cot la cot în bucătăria "Chefi la cuțite"

Ștefan, Maria Sofia, Elena și Cătălin sunt cei patru membri ai familiei Zăgan.  Au venit la "Chefi la Cuțite" ca să arate lunii pasiunea lor pentru gătit și să demonstreze că mâncarea bună se face cu suflet și multă dragoste.

Ștefan, Maria Sofia, Carmen și Cătălin sunt cei patru membri ai familiei Zagan. Au venit la "Chefi la Cuțite" ca să arate lunii pasiunea lor pentru gătit și să demonstreze că mâncarea bună se face cu suflet și multă dragoste.

Mami se pricepe cel mai bine în bucătărie și tot mami este cea care are ingredientul numit "iubire": "Îl punem într-un borcan și avem mereu pentru fiecare preparat", explică Ștefan.

Au gătit somon cu piure de fenicul și au mari emoții înainte de a se prezenta în fața chefilor: "Vrem să luam cuțitul" se aude la unison de la cei "patru mușchetari" ai familiei.

Anca Sigartău și-a adus toată familia la Chefi la cuțite. Are o fiică superbă, Sonia: "Mama e grozavă"... Familia Neagu i-a făcut să radă cu lacrimi pe jurați: "Am adus-o cu tubul de oxigen aici. Fac și eu pe șeful"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x