Antena Căutare

Anca Sigartău și-a adus toată familia la Chefi la cuțite. Are o fiică superbă, Sonia: "Mama e grozavă"

Anca Sigartău, alături de familia sa, a venit la "Chefi la Cuțite" cu un preparat inedit, inspirat din piesele de teatru ale lui William Shakespeare. Are o fată superbă, pe Sonia și un fiu, Tudor, pe care îl cunoaștem deja de la "Asia Express". În bucătărie, însă, soțul Ancăi e cheful.

Anca Sigartău, alături de familia sa, a venit la "Chefi la Cuțite" cu un preparat inedit, inspirat din piesele de teatru ale lui William Shakespeare. Are o fată superbă, pe Sonia și un fiu, Teo, pe care îl cunoaștem deja de la "Asia Express". În bucătărie, însă, soțul Ancăi e cheful.

"Duminica avem masă specială, după ce venim de la biserică. Cheful la noi în bucătărie este Dragoș, soțul meu", explică Anca.

Teo, fiul ei, gătește și el. Îl știm de la Asia Express, acolo unde a trăit experiența vieții sale alături de Anca: "Ce faci tu, mamă? Cartofi prăjiți..."

Familia Sigartău a preparat cotlet de miel, o rețetă reinterpretată: "Eu n-am mâncat niciodată căpșună cu miel", spune Dumitrescu.

Mama eroină din familia Tiugă are opt copii și a rămas văduvă la o vârstă fragedă: "O mașină l-a strivit. A murit p... Mami, tati și cei doi copii. Familia Zagan muncește cot la cot în bucătăria "Chefi la cuțite"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x