Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Bravo, simpaticilor! Ei sunt cei șapte învingători din constelația Chefi la cuțite!

În primăvara lui 2016 urmăream cu sufletul la gură prima ediție din primul sezon al emisiunii Chefi la cuțite! Încă de atunci am descoperit bucătari talentați, povești uimitoare de viață și rețete de senzație! Să ne amintim care sunt cei șapte fantastici care au reușit să pună mâna pe marele trofeu al emisiunii Chefi la cuțite!

Care sunt cei șapte câștigători ai emisiunii Chefi la cuțite

Chiar dacă regulile din timpul battle-urilor s-au mai schimbat, etapa de jurizări pe nevăzute a rămas aceeași de-a lungul celor șapte sezoane ale emisiunii Chefi la cuțite. Sute de concurenți au venit în bucătărie, au pregătit o rețetp și apoi au așteptat cu sufletul la gură să primească măcar două cuțite din partea juraților, pentru a putea merge în următoarea etapă din concurs. Chef Sorin Bontea, Chef Cătălin Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu au degustat și au punctat mereu nu doar gustul, ci și prezentarea sau corectitudinea cu care au fost realizate preparatele.

SEZONUL 1 CHEFI LA CUȚITE

În primul sezon am urmărt evoluția spectaculoasă a lui Crist Șerb, care a demonstrat că orice bucătar poate atinge un nivel profesionist dacă își dorește cu adevărat.

Concurentul a luptat încercând mereu să prezinte juriului cele mai frumoase și mai gustoase farfurii, iar acest lucru l-a dus în marea finală, alături de Cătălina Amarghioalei și Mircea Farcaș. Totuși, norocul a fost de partea lui și astfel, Cristi Șerb, din echipa lui Chef Sorin Bontea, a reușit să câștige marele premiu în valoare de 30.000 de euro!

SEZONUL 2 CHEFI LA CUȚITE

Peste câteva luni debuta sezonul 2 al emisiunii Chefi la cuțite, unde știam deja regulile competiției și unde mai mulți concurenți s-au prezentat la casting, dorind să demonstreze că au tot ceea ce le trebuie pentru a primi un titlu de Chef!

Ca și în finala sezonului 7, preparatele celor doi finaliști au fost jurizate de cei mai cunoscuți bucătari din România! Lupta s-a dat între Alex Bălan din echipa condusă de chef Sorin Bontea și Cristian Voicu din echipa condusă de chef Florin Dumitrescu, acesta fiind și cel care a câștigat marele premiu!

SEZONUL 3 CHEFI LA CUȚITE

Iarna lui 2017 ne-a ținut cu sufletul al gură și ne-a adus o finală de nota zece, cu bucătari extrem de pricepuți și preparate demne de un restaurant de cinci stele! Finaliștii celui de-al treilea sezon al show-ului au fost George Manole, din echipa condusă de chef Sorin Bontea, Ioan Popa Giovanni, din echipa condusă de chef Florin Dumitrescu și Iulian Gianny Bănuță din echipa condusă de chef Cătălin Scărlătescu. Au fost bătălii culinare pline de emoții, tensiuni la cote maxime și situații dificile. Totuși, doar cel mai bun dintre cei buni putea să câștige și acesta a fost Gianny Bănuță, asul norocos al lui Scărlătescu!

SEZONUL 4 CHEFI LA CUȚITE

Nu am așteptat mult și în toamna lui 2017 am stat în fața televizoarelor pentru a vedea care bucătar, din echipele conduse de Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu va reuși să pună mâna pe marele premiu. Acesta a fost sezonul în care finala s-a dat între Andrei Cristian Olteanu din echipa condusă de chef Sorin Bontea și Silvian Hârâială și Mihai Necula, ambii din echipa lui Florin Dumitrescu. A fost sezonul ce i-a purtat noroc lui Dumitrescu, fiindcă Andrei Cristian Olteanu a plecat acasă cu maree trofeu Chefi la cuțite, în valoare de 30.000 de euro!

SEZONUL 5 CHEFI LA CUȚITE

Mai derulăm puțin filmul și ajungem în aprilie 2018, atunci când finaliștii celui de-al cincilea sezon al show-ului au fost Bogdan Vandici din echipa condusă de chef Florin Dumitrescu, Cristina Pavel și Marlena Botezatu din echipa lui chef Sorin Bontea, simpatica noastră concurentă pe care apoi am văzut-o și la emisiune la Nea Mărin! Totuși, cel mai bun dintre ei s-a dovedit a fi tânărul Bogdan Vandici din echipa lui Dumitrescu! A fost un sezon spectaculos, „condimentat” cu momente amuzante, bătălii culinare palpitante și multe, multe rețete reușite!

SEZONUL 6 CHEFI LA CUȚITE

În octombrie 2018 am făcut pariuri și am încercat să ghicim care dintre cei trei Chefi vor reuși să marcheze o nouă victorie! În finală au ajuns Maria Burlacu și Andrei Balazs din echipa lui Scărlătescu, dar și Mihai Munteanu (Munti) din echipa lui Chef Sorin Bontea. Dintre toți se pare că cel mai bine s-a descurcat Munti, care a pus mâna pe trofeul Chefi la cuțite, dar a și cucerit publicul cu preparatele sale și cu ambiția de care a dat dovadă.

SEZONUL 7 CHEFI LA CUȚITE

Și iată-ne ajunși și la sezonul șapte al emisiunii Chefi la cuțite, un sezon ce nu i-a purtat deloc noroc lui Chef Florin Dumitrescu, fiindcă nu a avut un om în finală. Bătălia decisivă s-a dat între Bobby Săvoiu și Alex Popa din echipa lui Chef Sorin Bontea și Alexandru Comerzan, cuțitul de aur al lui Chef Cătălin Scărlătescu.

A fost o finală de excepție în care toți am avut parte de preparate de cinci stele și momente de maximă tensiune. La final, trofeul a mers către Alexandru Comerzan, cel care a demonstrat că nimic nu este imposibil dacă îți dorești și dacă lupți pentru asta!

Video