Antena Căutare

Chefi la cuțite, pe primul loc în topul audiențelor. Jurații și-au alcătuit echipele cu care intră în confruntările sezonului 11

Momente de tensiune maximă ieri seară, la Chefi la cuțite, pentru competitorii rămași în cursă: la finalul bootcamp-ului, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au nominalizat concurenții pe care i-au ales pentru a-și forma echipele. Emisiunea s-a impus ca lider de audiență pe toate segmentele de public.

Colaj cu echipele sezonului 11 Chefi la cuțite Galerie
Momente de tensiune maximă ieri seară, la Chefi la cuțite, pentru competitorii rămași în cursă | Antena 1

Difuzată de Antena 1 aseară, în intervalul 20:29 – 23:32, ediția de aseară Chefi la cuțite în care jurații și-au format echipele a dominat topul audiențelor. Emisiunea a obținut, pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 8.3 puncte de rating și o cotă de piață de 28.3%.

Și la orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 8.6 puncte de rating și 23% cotă de piață. Chefi la cuțite și-a menținut supremația și la nivel national, obținând 8.1 puncte de rating și 22.4% cotă de piață. În minutul de aur 22:36, emisiunea a fost urmărită de peste 1,8 milioane de telespectatori. Totodată, Antena 1 a fost lider de audiență pe interval orar prime time (19:00-23:00), obținând, pe tronsonul publicului comercial, 6.5 puncte de rating și 24.1% cotă de piață.

Citește și: Cum arată fiica cea mare a Marianei Zinner, concurenta din echipa lui chef Florin Dumitrescu. Cât de frumoasă e Vanessa

Antena 1 și-a păstrat supremația în prime time și pe segmentul urban, cu 6.8 puncte de rating și 18.8% cotă de piață, postul de pe locul secund. La nivelul întregii țări, Antena 1 a condus clasamentul cu 6.5 puncte de rating și 18.6% cotă de piață. De asemenea, postul Antena 1 s-a impus ca lider de piață pe întregul interval orar whole day (02:00 – 26:00), obținând 2.6 puncte de rating și 21.4% cotă de piață în rândul publicului comercial, și 2.9 puncte de rating și 17% cotă de piață pe tronsonul publicului urban.

Chefii și-au alcătuit echipele cu care intră în confruntările sezonului 11 Chefi la cuțite

Cea de-a doua probă a bootcamp-ului le-a cerut concurenților să pregătească salate calde – o temă care i-a pus în încurcătură pe mulți dintre ei. Iar dacă după prima probă din bootcamp, în competiție mai rămăseseră 60 de concurenți din 140, al doilea test a fost cel decisiv. După ce au degustat fiecare preparat în parte, jurații au fost gata să rostească numele celor pe care i-au ales să intre alături de ei în battle-urile sezonului 11 Chefi la cuțite.

Fiecare Chef a nominalizat 6 concurenți, echipele fiind completate de câștigătorii cuțitelor de aur. Tot aseară, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au aflat culorile sub care vor lupta pentru trofeul acestui sezon.

Astfel, echipa lui Sorin Bontea, reprezentată de culoarea roșie, este alcătuită din: Diane Inamahoro, Mario Zahariea, Constantin Onuț, Adrian Hampu, Monica Pușcoiu, George Borșaru și câștigătoarea cuțitului de aur, Nina Hariton. Echipa lui Florin Dumitrescu luptă sub culoarea gri și este formată din: Iustin Radu Câmpeanu, Andrea Sabini, Mariana Zinner, Mihaela Zahariea, Luna Morgaciova, Florin Borșaru și câștigătorul cuțitului de aur, Laurențiu Neamțu. Iar echipa lui Cătălin Scărlătescu, care poartă tunici cu manșete negre, îi are în componență pe: Elena Ciot Monda, Lino Golden, Amalia Esa, George Popescu, Daniel Dragomir, Anamaria Ijac și câștigătorul cuțitului de aur, Paul Tudosescu.

Citește și: Ce dezvăluire neașteptată a făcut Florin Dumitrescu despre el, chiar în timpul unei degustări, la Chefi la cuțite. Ce a recunoscut

”Mi-am făcut o echipă în așa fel încât mâncarea să poată fi gătită în timpul limită pe care îl avem, pentru că vom găti cu o mână la spate, vom găti legați, fiind 15 amulete împotriva noastră”, a declarat Chef Dumitrescu. ”Mă bucur foarte tare că i-am ales pe ei. O să vedeți ce treabă bună voi face cu acești incredibili concurenți”, a spus Chef Scărlătescu. ”Când îi vezi împreună, zici că a tunat și ne-a adunat. Pare că nu avem nicio legătură unii cu alții, dar eu cred că vom crea o chimie fantastică, un vibe foarte bun. Fiecare are rolul său în această echipă”, a comentat cu umor Chef Sorin Bontea.

De săptămâna viitoare, la Chefi la cuțite, confruntările sezonului 11 încep în forță!

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

Perioada 10 mai 2023

Ce mesaj a publicat Amalia Esa, la scurt timp după ce a fost selectată în echipa lui Cătălin Scărlătescu. Ce a dezvăluit... Diane Inamahoro, concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea, s-a pozat alături de soțul ei. Cine este și cum arată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Zaid Mohannad, super interviu despre experiența de la Chefi la Cuțite Zaid Mohannad, super interviu despre experiența de la Chefi la Cuțite Miercuri, 25.10.2023, 17:30
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 3, episodul 13, 22 februarie 2024. Lia află că Petru știe de întâlnirile cu Gianni
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 3, episodul 13, 22 februarie 2024. Lia află că Petru știe de întâlnirile cu Gianni Joi, 22.02.2024, 20:50
Bogdan Alexandrescu (Dexter) de la Chefi la cuțite a devenit tată în urmă cu puțin timp. Primele imagini cu fetița sa

Bogdan Alexandrescu (Dexter) de la Chefi la cuțite a devenit tată în urmă cu puțin timp. Primele imagini cu fetița sa

Bogdan Alexandrescu (Dexter) de la Chefi la cuțite a devenit tată pentru prima oară. El și soția sa, Georgiana, au publicat mai multe imagini înduioșătoare cu micuța lor pe contul personal de Instagram.

Vineri, 23.02.2024, 18:01
Elena Matei, fosta concurentă de la Chefi la cuțite, a anunțat sexul bebelușului. Ce videoclip înduioșător a publicat pe internet

Elena Matei, fosta concurentă de la Chefi la cuțite, a anunțat sexul bebelușului. Ce videoclip înduioșător a publicat pe internet

Elena Matei, fosta concurentă din sezonul 9 Chefi la cuțite, a anunțat sexul bebelușului. Tânăra este mai fericită ca niciodată de când a aflat că este însărcinată. Iată ce videoclip înduioșător a publicat în mediul online.

Marti, 20.02.2024, 11:55
Marian Cocoș, fost concurent la Chefi la cuțite, a murit. Mesajele emoționante transmise de foștii colegi de echipă

Marian Cocoș, fost concurent la Chefi la cuțite, a murit. Mesajele emoționante transmise de foștii colegi de echipă

A murit Marian Cocoș, fost concurent Chefi la Cuțite. În sezonul 2 îi încânta pe colegi și telespectatori cu priceperea și perseverența lui. Mesajul durerors prin care a fost anunțată pierderea antrenorului de box.

Joi, 15.02.2024, 15:41
Un fost concurent de la Chefi la cuțite a rămas fără „casă”. Ce anunț a făcut în mediul online

Un fost concurent de la Chefi la cuțite a rămas fără „casă”. Ce anunț a făcut în mediul online

Un fost concurent a dezvăluit că este pe cale să rămână fără „casa” care l-a găzduit în ultimii ani. Acesta este nevoit să o scoată la vânzare și a apelat la ajutorul internauților.

Vineri, 02.02.2024, 12:40
Ultimele știri
x