Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Sacrificiul

Răzvan Babană de la Chefi la cuțite s-a apucat de vândut flori la piață! „La băiatu' cu fiatu', un buchet?”

Celebrul Răzvan Babană de la emisiunea Chefi la cuțite a făcut senzație pe străzile din București! Fostul concurent s-a apucat de vândut flori la piață!

Răzvan Babană de la Chefi la cuțite a făcut spectacol la piața de flori

Babană e priceput nu doar la gătit, ci și la organizat evenimente. Totuși, recent am descoperit faptul că fostul concurent din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite se pricepe și la făcut aranjamente florale!

Acesta a mers la piața de flori din București, a pregătit un buchet special cu trandafiri, bambus și crini și apoi a încercat să-l vândă trecătorilor.

Chiar dacă nu a reușit, Răzvan Babană tot a fost răsplătit pentru efortul său depus la piața de flori din București. Fericit nevoie mare pentru că buchetul s-a vândut într-un final, acesta ne-a demonstrat încă o dată că se pricepe de minune să ne surprindă de fiecare dată!

Urmărește materialul video de mai sus din emisiunea Xtra Night Show ca să vezi cât de bine s-a descurcat Răzvan Babană, la piața de flori!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube