Live acumObservator 06
Prime Time 20:00Sacrificiul

A recunoscut totul! Răzvan Babană de la Chefi la cuțite, „băiatul de bani gata”, se apucă de televiziune? Secrete din viața lui: „Nu judecați, nu noi suntem în măsură”

Răzvan Babană, unul dintre cei mai simpatici concurenți din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite, a oferit un interviu prin care a dezvăuit detalii incredibile din viața sa și a vorbit despre experiența din timpul emisiunii, dar și despre planurile pe care le are pentru viitor!

Răzvan Babană de la Chefi la cuțite, dezvăluiri incredibile

Simpatic, jovial și cu o evoluție spectaculoasă în sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite, Răzvan Babană a dezvăluit că are în plan să se mute la București, spre marea bucurie a fanilor. Oamenii îl recunosc acum pe stradă pe Răzvan și mulți îi dau sfaturi sau cer să facă poze cu el.

Mai mult decât atât, simpaticul concurent din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite a dezvăluit că s-a îndrăgostit de televiziune și abia așteaptă următoarele provocări!

1. Cum simți că ți s-a schimbat viața după experiența Chefi la cuțite?

Pentru mine experiența Chefi la cuțite a fost una memorabilă, a fost momentul în care am realizat că sunt capabil să îmi depășesc limitele, sunt puternic și am avut curajul să înfrunt bucătari care aveau experinț[ cât vârsta mea! Am ajuns să am mii de urmăritori pe rețelele sociale, fani, oameni care îmi folosesc replicile și oameni care mă iubesc și își doresc să mă cunoască. Viața mea a luat o întorsătură frumoasă după acest show, lumea a ales să îl urmărească pe „Babană” pentru naturalețe, pentru lecțiile de viață și pentru ambiție. Sunt fericit și simt că acesta este începutul și o să mai facem figuri frumoase!

Răzvan Babană de la Chefi la cuțite, interviu pentru emisiunea Xtra Night Show

2. Mai ții legătura cu foștii tăi colegi?

Da, chiar dacă sunt la distanță de ceilalți păstrez legătura și am legat prietenii absolut formidabile! Am descoperit oameni care visează, au potențial și își doresc să facă ceva! Ajung la București foarte des tocmai pentru că îmi face plăcere să îi întâlnesc și mă bucur că fac parte din viața mea!

3. De ce îți este cel mai dor când vine vorba de sezonul 7 Chefi la cuțite?

Îmi este dor de tot: de oamenii de acolo, de fetele de la machiaj care se ocupau că eu să arăt impecabil, de momentele din spate unde am râsam scris povești noi și am reușit să înțeleg că nimic nu e întâmplător. Cei din spatele camerelor sunt oameni extraordinari, devotați și mereu puși pe șotii! Le ofer tot respectul meu și aștept cu drag să îi revăd!

4. Cum te-au primit cei dragi atunci când te-ai întors acasă?

Sincer vă spun, am ajuns acasă direct în priză fiind sâmbătă, ziua în care eu deja aveam eveniment! Toată lumea a fost mândră de mine, toată lumea aștepta cu sufletul la gură să vadă ce „nebunii” frumoase am făcut la TV. Am avut susținerea unui oraș întreg, toată lumea vorbește și azi de „babanași”.

Răzvan Babană de la Chefi la cuțite, dezvăluiri incredibile

5. Ce rețete gătite la Chefi la cuțite le-ai pregătit celor dragi, acasă?

Din păcate nu prea gătesc, ajung foarte greu acasă tocmai pentru că am nemaipomenit de multe proiecte în care sunt implicat. Dar da, promit că am să îi invit pe toți și am să le gătesc un preparat de la Chefi la cuțite!

6. Te recunosc oamenii pe stradă?

Da, da, da! E nemaipomenit! Nouă din zece oameni mă recunosc, se opresc să facem poze și pur și simplu mă fac să mă simt special, știind că au stat cu sufletul la gură și au urmărit cu interes activitatea mea. Eu sunt îndrăgostit de oameni. Mă îndeamnă să nu mă opresc aici, pentru că mulți mă încurajează să continui cu televiziunea. E bine, eu sunt deschis la nou și abia aștept următoarele provocări!

7. Cum îți petreci acum timpul liber?

Timpul meu liber este doar atunci când dorm. Atât. Nu îmi place ideea unei vieți plictisitoare, de aceea mai toată ziua am activitate. Liber este timpul pe care îl muncesc în folosul oamenilor și îi ajut să facă evenimente de succes.

Răzvan Babană de la Chefi la cuțite și-a uimit fanii

8. Cum arătă o zi din viața ta?

Minunate sunt toate zilele pentru că mereu intervine altceva. Nicio zi nu se aseamănă cu cealalată. Ce rămâne bătut în cuie, ca o rutină zilnică, este cafeaua dimineața care de cele mai multe ori este la ora 12 (râde). De aici plec spre întâlniri, evenimente sau mă bucur și eu de shopping!

9. S-a vehiculat că ai o familie înstărită, dar totuși lumea te vede muncind din greu. Care este adevărul și cum te vezi peste 10 ani? Ce planuri de viitor ai?

Da, așa este. Dar e foarte clar că eu nu mi-am dorit să beneficiez de această titualatură de băiat de bani gata. Tocmai de aceea muncesc și îmi doresc să demonstrez în continuare că doar prin propriile forțe te poți ridica. Ceea ce și fac de-altfel și îmi iese foarte bine. Peste 10 ani mă văd departe, pentru că eu știu exact unde îmi doresc să ajung- să fiu cunoscut, apreciat și îndrăgit de toată lumea. În viitor îmi doresc să schimb localitatea și să vin să le arăt bucureștenilor că e nevoie și de un Babană acolo.

10. Ai schimbă job-ul de acum cu un job în bucătărie? De ce?

Cu unul în bucătărie nu, dar cu unul pe micile ecrane, da! M-am îndrăgostit de televiziune, recunosc că este visul meu de mic să apar pe sticlă! Sunt sigur că Dumnezeu știe cel mai bine cum arătă viitorul meu, eu o să muncesc mai mult pentru că sunt singurul care are cheia spre destinul meu.

11. O vorbă, un îndemn, un sfat…pentru fanii tăi?

Ce e cel mai frumos când vine vorba de dat sfaturi, e ce le spun mereu-fiți voi, niciodată nimeni nu va putea să vă cumpere sufletul, faceți ce credeți de cuviință, construiți momente frumoase, nu judecați, pentru că nu suntem noi în măsura să o facem! Iubiți și trăiți frumos, lăsăți tot ce e rău în urmă și zâmbiți mereu. Oferiți ce vă așteptați să primiți, ajutați și bucurați-vă de tot ceea ce trăiți! Babanașul vostru vă iubește și vă îmbrățisează virtual pe fiecare în parte!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube