Cât câștigă Răzvan Babană într-o zi. Averea celui mai bogat concurent de la „Chefi la cuţite”

Răzvan Babană a devenit un nume sonor în lumea showbiz-ului românesc odată cu participarea la „Chefi la cuţite”. Babană ne-a arătat cum a ajuns să fie cel mai bogat concurent după ce a refuzat să mai primească bani de la părinţi. Cât câștigă Babană într-o singură zi.

Răzvan Babană are o avere de sute de mii de euro. Fostul concurent „Chefi la cuţite” ne prezintă viața lui

Fostul concurest de la „Chefi la cuțite” a ținut să menționeze că el este în viața reală așa cum l-a văzut toată lumea la TV. Acesta ne-a primit în casa bunicilor lui, locuință care lui Babană îi este cea mai dragă deoarece acolo a crescut.

Nu banii te fac un om mare, ci sufletul și ce reprezinți pentru cei din jurul tău, te fa un om mare, a spus Răzvan Babană

Acesta recunoaște că este genul de persoană care muncește mult pentru a obține tot ce își dorește, cu toate că provine dintr-o familie destul de înstărită.

Făcând turul casei, într-o poză îl putem vedea pe Răzvan la 14 ani. Pe vremea aceea bucătarul avea codiță lungă și cercel în ureche.

la 15 ani eram afacerist, vorbeam deja la telefon

Câți bani câștigă Răzvan Babană într-o zi

Se bucură de două case impunătoare și recunoaște că cele mai mari investiții le face în el și în felul în care arată. Dressingul și oglinzile impresionante din casă ne arată cât de mult contează aspectul fizic și mai ales felul în care este îmbrăcat. O pereche de pantofi din piele de pisică de mare, în valoate de peste 1.000 de euro, este cea mai prețioasă piesă din garderoba lui Răzvan Babană.

Mănânc de cele mai multe ori în altă țară

Cei mai mulți bani Babană îi face din locul în care organizează evenimente exclusiviste. A refuzat să ne dezvălui cât câștigă dar ne-a mărturisit că în cel mai slab weekend al său a câștigat aproximativ 7 mii de lei. Să nu uităm că Babană mai deține și alte afaceri din care îi vin sute de mii de euro.

Citește și: A recunoscut totul! Răzvan Babană de la Chefi la cuțite, „băiatul de bani gata”, se apucă de televiziune? Secrete din viața lui: „Nu judecați, nu noi suntem în măsură”

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Ultimele știri