Antena Căutare

Chefi la cuțite, semifinala 19 iunie 2023. Gina Pistol a anunțat a două probă de gătit. Ce s-a întâmplat când au apărut familiile

În ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, cei 9 concurenți ajunși în semifinală au primit de la Gina Pistol o veste ce i-a luat prin surprindere. Ușile s-au deschis și în platou și-au făcut apariția rudele semifinaliștilor.

Colaj cu semifinaliștii sezonului 11, Gina Pistol și chefii în bucătăria Chefi la cuțite Galerie
În ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, cei 9 concurenți ajunși în semifinală au primit de la Gina Pistol o veste ce i-a luat prin surprindere | Antena 1

Semifinala Chefi la cuțite sezonul 11 a început în forță cu o probă în care în farfurii a fost adus gustul copilăriei. Apoi, Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și i-a luat pe toți prin surprindere. Ceea ce a urmat a fost complet neașteptat.

Ce anunț neașteptat a făcut Gina Pistol în semifinala Chefi la cuțite sezonul 11. Cum au reacționat concurenții când în bucătărie au apărut rudele lor

Semifinala Chefi la cuțite sezonul 11 a adus, la prima probă de gătit, provocarea de-a aduce în farfurie gustul copilăriei. Degustarea a fost făcută chiar de către rudele și apropiații concurenților. Apoi, cu emoții, aceștia au așteptat să descopere ce urmează.

„Am început cu o probă ușurică. Lucrurile se complică! La această probă o să vă dau de ales din trei variante, dar nu o să vă spun despre ce este vorba. Pentru asta ar fi trebuit ca chefii să iasă din platou și mai avem un pic până atunci. Mai întâi va trebui să aflați cu cine veți lucra la această probă, pentru că, ce credeți?! Aveți ajutoare!”, a fost vestea neașteptată pe care a dat-o Gina Pistol, în ediția 37 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.

Citește și: Interviurile Chefi la Cuțite, exclusiv pe Antena 1 și AntenaPLAY. Seria începe imediat după finala sezonului 11

Surpriza a fost mare atunci când ușile s-au deschis și în platou și-au făcut apariția soțul și fiica Ninei Hariton, lucru ce a făcut-o pe concurentă să zâmbească larg.

Laurențiu Neamțu și-a îmbrățișat copilul și soția cu mult drag, lucru ce i-a mișcat pe toți cei prezenți.

„Mi s-a părut impresionantă fiica lui Laurențiu. Cât de liniștită, mândră stătea în brațele lui”, a zis Florin Dumitrescu.

Citește și: Prima apariție televizată a Amaliei Mihart, după eliminarea din sezonul 11 Chefi la cuțite. Ce mărturisire din inimă a făcut

Pentru Anica a venit Cătălina, una dintre cele mai bune prietene ale ei: „Zăpăcita mea, care a făcut atât de multe pentru mine în momente grele”.

Rând pe rând, pentru fiecare concurent a venit o rudă sau un prieten pe post de ajutor. Constantin Onuț a fost încântat să o vadă pe Loredana, iubita lui. A fost momentul în care toți au descoperit și latura romantică a acestuia.

„Constantine, să mai și gătești!”, a zis Cătălin Scărlătescu, în semifinala Chefi la cuițte sezonul 11.

„A fost un copil bun, a avut o adolescență mai rebelă. Am trecut prin multe. Viața m-a pus la încercare”, a zis mama lui Pablo.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut la fiecare joc de amuletă un adversar care a muncit din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă s-au dat în 4. La fiecare confruntare, Chefii au avut câte un nou oponent. Degustarea o fost făcută un invitat celebru, care a decis câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă.

Toate amuletele care au fost câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, s-au depozitat într-un seif, acestea reprezentând premiul care a revenit unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, semifinala 19 iunie 2023. Degustarea primei probe a fost făcută de familiile concurenților. Ce au zis c... Chefi la cuțite, semifinala 19 iunie 2023. Concurenții sezonului 10 au jurizat farfuriile semifinaliștilor. Chefii au fo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x