Antena Căutare

Interviurile Chefi la Cuțite, exclusiv pe Antena 1 și AntenaPLAY. Seria începe imediat după finala sezonului 11

"Interviurile Chefi la cuțite", serie exclusivă disponibilă pe AntenaPLAY. Începând cu 21 iunie, imediat după Marea finală Chefi la cuțite sezonul 11, exclusiv pe AntenaPLAY, fanii celui mai iubit show culinar din România vor putea urmări un nou sezon din "Interviurile Chefi la Cuțite".

colaj cu gina pistol, chef florin dumitrescu, chef sorin bontea, chef catalin scarlatescu la chefi la cutite Galerie
Interviurile Chefi la Cuțite, premiera pe 21 iunie în AntenaPLAY | Antena 1

De-a lungul competiției, publicul a trăit fiecare emoție alături de concurenți. Ba mai mult decât atât, fanii au avut ocazia să cunoască și în sezonul 11 personalități diferite, care le-au stârnit interesul încă din preselecții și până în etapa finală a concursului.

La final de drum, aceștia "se dezbracă de secrete" și "dau din casă" pentru abonații AntenaPLAY.

Cele mai picante informații ale concursului culinar vor fi spuse, fără ezitare, de către finaliști și colegii lor din sezonul 11. Stai cu ochii pe AntenaPLAY pentru a fi primul care vizionează interviurile exclusive ce vor apărea miercuri, 21 iunie 2023. Invitatul care dă startul acestui sezon este George Popescu din echipa neagră.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii. Hamude Kilani, mesaj complet neașteptat pentru Loredana la 7 ani de la trădarea dureroasă | EXCLUSIV

Interviurile Chefi la Cuțite, premiera pe 21 iunie în AntenaPLAY

Seria "Interviurile Chefi la Cuțite" vine după ce ediția cu participanții sezonului 10 a avut un succes nebănuit în rândul fanilor cooking show-ului.

Sezonul trecut, datorită acestor interviuri, telespectatorii și abonații au avut ocazia să afle, de exemplu, chiar de la Lady Nosfe (Mădălina Crețan) ce a însemnat să-și vadă soțul pe micile ecrane la scurt timp după trecerea lui în neființă.

Tot la "Interviurile Chefi la Cuțite", Raluca Todea, finalista lui Chef Florin Dumitrescu, a oferit detalii despre întâmplările din Marea Finală și mai ales despre dezamăgirea pe care i-a adus-o Oxy în ultimul stadiu al competiției.

Cu detalii neștiute din sezonul 11 Chefi la Cuțite vor veni și concurenții acestui sezon, începând cu 21 iunie, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Oferta AntenaPLAY pentru sezonul estival: seriale exclusive și competiții sportive de top

În platforma AntenaPLAY mai pot fi urmărite și o serie de seriale care nu sunt difuzate la TV şi sezoane integrale din cele mai vizionate seriale: Hotel Portofino, Makari – Sicilian Mysteries și Prison Island.

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Citește și: AntenaPLAY lansează în premieră în Romania serialul Secret Obsession. Pelicula spune povestea unei iubiri interzise

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Cătălin Scărlătescu, impresionat de preparatul echipei negre la degustare: „Este spectaculos!”. Ce au surprins camerele... Chefi la cuțite, semifinala 19 iunie 2023. Gina Pistol a anunțat prima probă din semifinală. Ce confesiuni au făcut conc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x