Antena Căutare

Chefi la cuțite, semifinala 19 iunie 2023. Gina Pistol a anunțat prima probă din semifinală. Ce confesiuni au făcut concurenții

În ediția 37, în semifinala emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Gina Pistol a anunțat ce temă de gătit a pregătit pentru prima probă. În timp ce găteau, concurenții au făcut dezvăluiri neașteptate.

Colaj cu Gina Pistol, Mihaela Zahariea și Laurențiu Neamțu la Chefi la cuțite Galerie
În ediția 37, în semifinala emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, Gina Pistol a anunțat ce temă de gătit a pregătit pentru prima probă | Antena 1

Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și a dezvîluit ce temă de gătit a pregătit pentru prima probă din semifinala Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată pe 19 iunie 2023. În timp ce găteau, concurenții și-au adus aminte de gustul copilăriei. A fost momentul în care Mihaela Zahariea și Laurențiu Neamțu au făcut dezvăluiri surprinzătoare.

Ce temă de gătit au primit concurenții la prima probă din semifinala Chefi la cuțite sezonul 11, din 19 iunie 2023. Ce au mărturisit Laurențiu Neamțu și Mihaela Zahariea

În ediția 37 a emisiunii, cei nouă concurenți ajunși în semifinală au așteptat cu sufletul la gură să descopere ce probă le-a pregătit Gina Pistol.

„Astăzi este semifinala, fiecare va găti pe cont propriu”, a zis Laurențiu Neamțu.

„Asta chiar e o individuală...E cea mai individuală din viața noastră, pentru mine așa e”, a fost de părere Pablo (Dumitru Paul Tudosescu).

Nu mică le-a fost surpriza atunci când au aflat că, la prima probă de gătit, trebuie să aducă în farfurii gustul copilăriei.

Citește și: Finala Chefi la cuțite sezonul 11. Când aflăm marele câștigător al premiului de 30.000 de euro

„Adunați-vă toate energiile și toate gândurile bune. Adunați-vă voi. Semifnala nu s-a schimbat până în acest moment. Ea se numește, în această primă probă, gustul copilăriei. Nu prea am ce să vă explic decât că o să fie nevoie de cinci farfurii și că aveți la dispoziție 60 de minute. Succes, dragilor!”, a zis Gina Pistol.

„Când zic gustul copilăriei zic mamaia și când zic mamaia zic o grămadă de lucruri, zic gogoși, zic cozonac, zic biscuiții de casă, zic ostropel de pui, turte”, a zis Anica nostalgică.

Proba a trezit concurenților numeroase amintiri și a fost și momentul în care s-au făcut confesiuni surprinzătoare.

Citește și: Interviurile Chefi la Cuțite, exclusiv pe Antena 1 și AntenaPLAY. Seria începe imediat după finala sezonului 11

„Copilăria mea înseamnă real bunica și bunicul, și cu mâncare foarte bună. La proba asta cu gustul copilăriei real am simțit că am gătit cu ea”, a fost confesiunea emoționantă făcută de Mihaela Zahariea, cuprinsă de lacrimi, în semifinala emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.

„Mă uit la mâinile mele cum frământ și parcă o văd pe mamaia cum frământa, doar că ea frământa într-un lighean mare”, a zis Anica, zâmbind și gândindu-se cu drag la copilăria ei.

„Astăzi o să gătesc o rețetă pe care am văzut-o la mama mea, adică chifteluțe marinate cu piure de cartofi. E o rețetă clasică, nimic complicat, nimic fine dining, contează să dau gust. Pentru mine contează mult să dau gust preparatului, să îmi dau seama cum făcea mama tot. Copilăria mea a fost una frumoasă, mama era principala bucătăreasă în casă. Era o ființă foarte apropiată, foarte caldă, mereu ne oferea sprijin, putere, indiferent ce făceam ea era acolo lângă noi. Tatăl meu lucra la nunți, la evenimente private. Mergeam cu el și tata împărțea banii cu mine, ca să îmi dea putere și să îmi cumpăr de mic ceea ce voiam, de la 12 ani. Cam așa, mergeam cu tata și lucram cu el la nunți”, a fost confesiunea făcută de Laurențiu Neamțu, în semifinala emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au avut la fiecare joc de amuletă un adversar care a muncit din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă s-au dat în 4. La fiecare confruntare, Chefii au avut câte un nou oponent. Degustarea o fost făcută un invitat celebru, care a decis câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă.

Toate amuletele care au fost câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, s-au depozitat într-un seif, acestea reprezentând premiul care a revenit unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Interviurile Chefi la Cuțite, exclusiv pe Antena 1 și AntenaPLAY. Seria începe imediat după finala sezonului 11... Chefi la cuțite, semifinala 19 iunie 2023. Degustarea primei probe a fost făcută de familiile concurenților. Ce au zis c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x