Antena Căutare

Chefi la cuțite semifinala 2020. Cea mai urâtă farfurie din semifinala „Chefi la cuțite”? Ce a gătit Kani (Andrei Hîncu)

Surpriză nu tocmai plăcută după cea de-a treia și ultima probă din semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”. La degustare, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au descoperit care este, poate, cea mai urâtă farfurie.

În a treia și ultima probă din semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții au tras la sorți un bilețel din bolul adus de frumoasa Gina Pistol și au descoperit ce rețetă trebuie să pregătească.

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu și-au ales fiecare un fel principal dintr-un meniu cu opt rețete, apoi au așteptat să descopere cum s-au descurcat concurenții.

Sorin Bontea a comandat mușchiul de vită cu cu reducție de vin roșu și cimbru verde, hribi proaspeți, cartofi noi, edamame și spanac, rețetă ce a fost trasă la sorți de Cristian Boca, Paul Maxim și Cătălin Rizea.

Florin Dumitrescu a ales fileul de lup de mare cu risotto limone și spicy broccoli, farfurie ce a picat concurenților Ionuț Belei, Adrian Luca și Roxana Blenche.

Cotletele de berbecuț cu sos de vin de Porto și ierburi aromate, cartofi fondanți, piure de mazăre și chipsuri de păstârnac alese de Cătălin Scărlătescu au picat concurenților Maria Șandru, Andrei Hîncu (Kani) și Claudia Radu.

Ce a gătit Kani (Andrei Hîncu) în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Misiunea nu a fost una tocmai simplă, căci rețetele alese de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost îndeajuns de complexe pentru a ridica numeroase dificultăți.

citește și: Adrian Luca, accident periculos în ultima probă de gătit! Ce a pățit concurentul ajuns în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

La finalul celor șaizeci de minute alocate gătitului, banda a început să meargă și Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au degustat farfuriile primite. Unele au fost impresionante, altele însă au adus surprize neplăcute.

Prima farfurie degustată a fost cea a lui Adrian Luca, iar rețeta nu a părut să fie una tocmai simplă pentru concurentul care nu a impresionat nici prin gust și nici prin prezentare. Apoi, a doua farfurie a fost cea pregătită de Roxana Blenche, care chiar a ieșit în evidență nu doar prin gust, ci și prin textură, culoare și arome. Așa cum era de așteptat, farfuria a primit numeroase laude din partea celor trei jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

Jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

„Uită-te ce urât arată farfuria”, a exclamat Sorin Bontea, atunci când a văzut farfuria pregătită de Kani (Andrei Hîncu) din echipa lui Florin Dumitrescu.

citește și: Paul Maxim, dezvăluire neașteptată despre Roxana Blenche, chiar înainte de finala „Chefi la cuțite”

„Nu are nimic din eleganța farfuriei descrisă în meniu. Nu e un dezastru, dar nu e nici gătită senzațională”, a fost de părere Cătălin Scărlătescu.

„Astăzi știu că puteam mai mult. Dar nu am avut o zi bună”, a dezvăluit Kani (Andrei Hîncu), conștient de faptul că nu a prezentat o rețetă aspectuoasă.

citește și: Ce greșeală a făcut Roxana Blenche, înainte de finala „Chefi la cuțite”

Urmărește marea finală a emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 miercuri, 16 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite semifinala 2020. Surpriză uriașă la ultima degustare! Ce farfurie l-a impresionat pe Cătălin Scărlătescu... Chefi la cuțite semifinala 2020. Ce farfurie i-a impresionat pe cei trei chefi, în semifinală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x