Antena Căutare

Chefi la cuțite semifinala 2020. Paul Maxim, dezvăluire neașteptată despre Roxana Blenche, chiar înainte de finală

Situații și dezvăluiri surprinzătoare, în a treia și ultima probă de gătit din semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

Concurenții din semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8 Galerie
Concurenții din semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

De data aceasta, cei nouă concurenți ajunși în semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8, sunt pregătiți să se întreacă în a treia și ultima probă, de dinainte de dinainte de marea finală.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au primit fiecare câte un meniu cu nouă rețete savuroase și și-au ales ce preparat și-ar dori să servească.

Paul Maxim, dezvăluire neașteptată despre Roxana Blenche, chiar înainte de finala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Astfel, Sorin Bontea a ales mușchiul de vită și rețeta urmează să fie pregătită de Cristian Boca, Paul Maxim și Cătălin Rizea. Florin Dumitrescu a dorit să servească fileul de lup de mare, iar farfurie va fi pregătită de Ionuț Belei, Adrian Luca și Roxana Blenche.

citește și: Adrian Luca, accident periculos în ultima probă de gătit! Ce a pățit concurentul ajuns în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Cotletele de berbecuț alese de Cătălin Scărlătescu vor fi gătite de Maria Șandru, Andrei Hîncu (Kani) și Claudia Radu.

Concurenții din semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Concurenții din semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

La scurt timp după ce au aflat ce trebuie să gătească, semifinaliștii au început să discute despre probă.

„În momentul ăsta nu prea mă mai sperie nimic. Trebuie să mă ridic la nivelul așteptărilor. Suntem în semifinală și nu mai este loc de greșeală, așa că trebuie să fac farfuria perfectă. Plus că suntem toți trei la banc, care gătim același lucru și, în caz de ceva, pot să mai întreb în stânga și în dreapta”, a mărturisit Cătălin Rizea, la scurt timp după ce a aflat că are de gătit mușchi de vită cu reducție de vin roșu și cimbru verde, hribi proaspeți, cartofi noi, edamame și spanac. Aceeași rețetă trebuie s-o pregătească și Paul Maxim și Cristian Boca, cei doi colegi ai săi de echipă.

citește și: Ce greșeală a făcut Roxana Blenche, înainte de finala „Chefi la cuțite”

Unii au fost de părere că e mai simplu așa, ca toată echipa sa aibă aceeași rețetă, fiindcă bucătarii se pto sfătui.

„Vorbim, dar știi cum e semifinala, fiecare vrea să ajungă în finală. Astăzi nici ea nu v-a ajutat. Am văzut, că eu m-am uitat. Nu v-a mai ajutat astăzi Roxana deloc. O bandită. E și normal mă”, a dezvăluit Paul Maxim, într-un dialog purtat cu Kani (Andrei Hîncu) despre colegii săi de echipă, Cristian Boca și Cătălin Rizea.

citește și: Paul Maxim, dezvăluire neașteptată despre Roxana Blenche, chiar înainte de finala „Chefi la cuțite”

Așadar, în a treia și ultima probă de gătit din semifinala emisiunii „Chefi la cuțite” au cam început să dispară prieteniile și să apară rivalitățile, semn că dorința de-a ajunge în finală este uriașă.

Urmărește marea finală a emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 miercuri, 16 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite semifinala 2020. Ce rețete gătesc concurenții, înainte de finala „Chefi la cuțite”... Chefi la cuțite semifinala 2020. Ce greșeală a făcut Roxana Blenche, înainte de finala „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x