Antena Căutare

Chefi la cuțite semifinala 2020. Florin Dumitrescu decide cine merge în marea finală „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Situație fără precendent în semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8! Doi concurenți se află la egalitate, așa că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu trebuie să decidă cine merge în marea finală!

Jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8 Galerie
Jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

În sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cei nouă semifinaliști au trecut prin trei probe de foc pentru a demonstra că merită un loc în marea finală a îndrăgitului show culinar.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile pregătite de concurenți în a treia și ultima probă de gătit din semifinala emisiunii „Chefi la cuțite” și au oferit puncte.

Florin Dumitrescu decide cine este al treilea concurent din finala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

La finalul degustării, cei trei jurați s-au reîntâlnit cu Gina Pistol și cu cei nouă semifinaliști pentru a anunța verdictul.

citește și: Cine sunt cei trei finaliști din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Primul concurent care a ajuns în marea finală „Chefi la cuțite” a fost Roxana Blenche din echipa lui Florin Dumitrescu. Apoi, pe locul doi, s-a clasat Ionuț Belei, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea!

Jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Surpriza a fost mare atunci când Gina Pistol a anunțat că doi concurenți se află la egalitate, așa că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu trebuie să decidă care dintre ei va merge mai departe, în marea finală a sezonului 8 „Chefi la cuțite”.

citește și: Adrian Luca, accident periculos în ultima probă de gătit! Ce a pățit concurentul ajuns în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Este vorba despre Paul Maxim din echipa lui Cătălin Scărlătescu și despre Maria Șandru din echipa lui Sorin Bontea. Așadar, vorbim despre doi concurenți extrem de talentați, care au trecut cu bine prin numeroase dueluri și care au demonstrat că nimic nu este imposibil dacă îți dorești cu adevărat.

Sarcina de-a alege între Paul Maxim și Maria Șandru s-a dovedit a fi, încă de la început, una extrem de dificilă.

Jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

„Nu poți să iei așa șansa unui om, doar că e vorba de strategie. Trebuie să iei în calcul ce s-a gătit de-a lungul show-ului. Concurentul și omul ăla a tras ca să ajungă până în momentul ăsta și are șansa lui. Îmi pare rău pentru Florin, dar totul cade pe umerii lui. Eu nu pot să mă dau la o parte, nu am cum”, a dezvăluit Sorin Bontea.

citește și: Ce greșeală a făcut Roxana Blenche, înainte de finala „Chefi la cuțite”

Așa cum era de așteptat, atât Sorin Bontea, cât și Cătălin Scărlătescu au încercat să-i aducă lui Florin Dumitrescu argumente care să-l ajute să ia decizia potrivită.

Fiecare a încercat să evidențieze calitățile și meritele concurentului din echipa sa, ceea ce a îngreunat și mai mult misiunea lui Florin Dumitrescu, cel desemnat a fi cel mai în măsură să decidă cine merge mai departa în finala emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8, dintre Maria Șandru (din echipa lui Sorin Bontea) și Paul Maxim (din echipa lui Cătălin Scărlătescu).

Ce detalii au ieșit la iveală și ce a dezvăluit Florin Dumitrescu? Află urmărind clipul video de mai sus.

Urmărește marea finală a emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 miercuri, 16 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite semifinala 2020. Paul Maxim și Maria Șandru, la egalitate! Doar unul ajunge în finala „Chefi la cuțite”... Chefi la cuțite 2020. Cine sunt cei trei finaliști din sezonul 8...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x