Antena Căutare

Chefi la cuțite, semifinala 2021. Ce trebuie să gătească concurenții, la a treia probă din semifinală

Cei nouă concurenți rămași în competiție au aflat ce trebuie să gătească în ultima probă din semifinala „Chefi la cuțite” 2021, sezonul 9.

irina fodor in bucataria emisiunii chefi la cutite, din sezonul 9 Galerie
Irina Fodor a anunțat ce trebuie să gătească semifinaliștii din seznonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

La prima probă, semifinaliștii au avut de gătit rețete care să amintească de „gustul copilăriei” și farfuriile au fost degustate chiar de către rudele și apropiații aspiranților la titlul de câștigător. Apoi, a doua probă i-a provocat să pregătească rețete cât mai surprinzătoare de deserturi, având ca ingredient obligatoriu ciocolata. Degustarea a fost făcută de foștii concurenți „Chefi la cuțite”, care au avut păreri diferite față de chefii care au urmărit totul din culise.

Acum, cei nouă semifinaliști s-au reîntâlnit în bucătărie pentru a afla ce temă de gătit aduce ultima probă de gătit, la finalul căreia se va afla cine sunt finaliștii „Chefi la cuțite” 2021, sezonul 9.

Ce trebuie să gătească concurenții în ultima probă din semifinala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9

De data aceasta, farfuriile vor fi degustate de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, cei care vor acorda puncte. La final, concurenții care au obținut punctajul cel mai mare ajung în finala emisiunii „Chefi la cuțite” 2021, sezonul 9.

Frumoasa Irina Fodor și-a făcut apariția și, extrem de zâmbitoare, i-a anunțat pe cei nouă concurenți rămași în competiție ce temă de gătit vor avea în ultima confruntare de dinainte de finală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

ștefan borleanu la chefi la cutite

Unii concurenți s-au bucurat când au auzit ce trebuie să gătească

Totuși, de data aceasta, fiecare semifinalist a fost nevoit să aleagă un vin alb, roșu sau rose, care să completeze cât mai armonios preparatul pe care urmează să îl pregătească în ultima probă din semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 9.

Urmărește clipul video de mai sus din semifinala „Chefi la cuțite” 2021, sezonul 9, ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care au luptat în battle-uri și dueluri pentru a ajunge în finala „Chefi la cuțite” 2021.

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. După probe de foc în care concurenții rămași în competiție au îndurat emoții uriașe, fanii urmează să afle cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9, în finala îndrăgitului show culinar, difuzată pe 16 iunie 2021, de la ora 20:30, la Antena 1.

Miza este mare și pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, fiindcă chef-ul câștigător se va alege cu o statuie specială. Concurenții rămași în competiție înfruntă emoții uriașe, căci mai e puțin până se va alege câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Produsele „Chefi la cuțite” sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

Nu rata marea finală „Chefi la cuțite” 2021, ce va fi difuzată pe 16 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, semifinala 2021. Ce i-a promis Elena Matei lui Rikito Watanabe, dacă ajung amândoi în semifinală... Chefi la cuțite, semifinala 2021. Valentina Ioniță a trăit momente de panică. Ce a pățit în ultimele minute din probă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x