Antena Căutare

Chefi la cuțite 2021. Când va avea loc marea finală a emisiunii culinare de la Antena 1

Finala Chefi la cuțite 2021 se apropie cu pași repezi și fanii emisiunii culinare de la Antena 1 așteaptă cu sufletul la gură să afle cine a câștigat sezonul 9.

cătălin scărlătescu, florin dumitrescu și sorin bontea, in platoul chefi la cutite Galerie
Antena 1 a anunță când va fi difuzată finala Chefi la cuțite 2021 | Antena 1

Sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite a fost unul spectaculos din toate punctele de vedere și ne-a adus concurenți din toate colțurile lumii și de toate vârstele, cu povești de viață surprinzătoare și o imensă pasiune pentru gătit. După etapa de bootcamp, Soirn Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întrecut în numeroase battle-uri și dueluri, în goana lor către victorie.

Finala Chefi la cuțite 2021 va fi difuzată la Antena 1 și fanii îndrăgitului show culinar de la Antena 1 vor putea afla atunci cine a câștigat marele trofeu.

Când are loc finala Chefi la cuțite 2021

Concurenți de toate vârstele, fie ei bucătari sau nu, și-au luat inima în dinți și au decis să se înscrie în sezonul 9 al emisiunii culinare, sperând că vor prinde un loc în finala Chefi la cuțite 2021, ce va fi difuzată la Antena 1 în data de 16 iunie 2021, de la ora 20:30.

În etapa de audiții, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfurie după farfurie și au trecut de la agonie la extaz și invers, căci preparatele concurenților fie au impresionat, fie au dezamăgit. Cei pricepuți, care au demonstrat că știu să jongleze cu aromele, au fost răsplătiți cu două sau trei cuțite și au primit astfel șansa de-a ajunge în bootcamp.

cei trei chefi in bucataria emisiunii chefi la cutite

Antena 1 a anunțat când are loc finala Chefi la cuțite 2021

Trei dintre concurenți au fost însă ceva mai norocoși și au primit cuțitul de aur, ce i-a trimis direct în echipe, dar și cu un pas mai aproape de finala Chefi la cuțite 2021. Florin Dumitrescu l-a ales pe tânărul Ștefan Borleanu, Cătălin Scărlătescu i-a dat votul său de încredere lui Alexandru Bădițoaia, iar Sorin Bontea a dat cuțitul de aur lui Paul Vasile.

După probele din bootcamp, cei trei îndrăgiți jurați ai show-ului culinar de la Antena 1 au împărțit tunicile verzi, mov și albastre și și-au ales astfel concurenții din echipe, sperând că unul dintre ei va câștiga finala Chefi la cuțite 2021, ce va fi difuzată la Antena 1 în data de 16 iunie 2021, de la ora 20:30.

Finala Chefi la cuțite 2021 își alege câștigătorul

Inițial, echipa verde a furculițelor condusă de Sorin Bontea în sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite a fost formată din Alexandro Matias, Cristina Elena Matei, Paul Sorin Vasile (cuțit de aur), Francisco Garcia, Cristina Mălai, Victorina Matveev, Rikito Watanabe (Riki) și Dorin Voiasciuc

După bootcamp, Florin Dumitrescu i-a ales în echipa albastră a cuțitelor pe Cătălin Amarandei, Ciprian Antone, Ștefan Borleanu (cuțit de aur), David Ioniță (Keed), Radu Micu, Mirela Negoiță, Gabriela Porumbel și Theo Costache. După un schimb de amuletă.

În echipa mov a lingurilor, Cătălin Scărlătescu i-a luat pe Narcisa Birjaru, Alexandru Bădițoaia (cuțit de aur), Vincenzo Aiello (Enzo), Valentina Ioniță, Andra Mihail, Luca Pintea, Nicoleta Pop și Florin Revesz.

Acum, după numeroase battle-uri, cei trei jurați sunt gata pentru finala Chefi la cuțite 2021, când se alege câștigătorul marelui trofeu. După zeci de confruntări în bucătărie, chefii și concurenții rămași în competiție vor da ultima confruntare, ce se va termina cu aflarea marelui câștigător și acordarea unui trofeu cu totul și cu totul special.

Finala Chefi la cuțite 2021 va fi difuzată la Antena 1, în data de 16 iunie 2021, începând cu ora 20:30.

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul Chefi la cuțite sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Produsele Chefi la cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

Nu rata marea finală Chefi la cuțite 2021, ce va fi difuzată pe 16 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Cristina Mălai de la „Chefi la cuțite”, dezvăluire ce i-a emoționat pe fani. Ce mesaj a transmis... Cum au arătat Cristina și Florin Dumitrescu în ziua nunții. Chef-ul a publicat o imagine rară cu soția în rochie de mire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x