Antena Căutare

Chefi la cuțite, semifinala 2021. Semifinaliștii gătesc alături de cei dragi! Ce ingredient trebuie să folosească

În ediția 47 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții au aflat că trebuie să gătească alături de cei dragi, dar folosind un anumit ingredient.

elena matei si iubitul sau la chefi la cutite Galerie
Cei nouă concurenți au gătit împreună cu rudele lor, în a doua probă din semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 9 | Antena 1

Prima probă din semifinala „Chefi la cuțite” i-a pus pe concurenții rămași în fața unei provocări uriașe. Aceștia au fost neovoiți să aducă în farfurie gustul copilăriei.

Concurenții au gătit alături de cei dragi în semifinala „Chefi la cuțite”, sezonul 9

Degustarea farfuriilor a fost făcută de către rude, prieteni și persoane dragi pentru semifinaliști. La finalul jurizării, Irina Fodor a anunțat faptul că invitații speciali doresc să îi cunoască pe concurenți.

Nu mică a fost surpriza semifinaliștilor atunci când au realizat că au alături persoane dragi. Au fost momente extrem de emoționante în bucătăria „Chefi la cuțite”, iar revederile au adus zâmbete și lacrimi de fericire pentru toată lumea.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 2021. Ce mesaje au primit Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu de la familie

„Nu ați mai fost de mult așa de mulți în platou. Acum știți ce urmează: trebuie să gătiți cu susținătorii voștri”, a fost vestea complet neașteptată dată de Irina Fodor.

Valentina Ioniță si iubitul său, în semifinala „Chefi la cuțite”

Valentina Ioniță gătind alături de iubitul său, în semifinala „Chefi la cuțite”

Apoi, semifinaliștii au aflat că trebuie să pregătească rețete folosind un ingredient rafinat. Se pare însă cu nu toți au fost încântați atunci când au înțeles că este vorba despre...ciocolată!

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 2021. Concurenții au primit mesaje neașteptate de la cei dragi! Ce au descoperit fanii

Deserturile nu sunt punctul forte pentru toată lumea, dar dorința de-a ajunge în marea finală „Chefi la cuțite” îi face pe concurenți să accepte orice provocare, oricât de grea ar păera inițial.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 47 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi și alte detalii.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care au luptat pentru a ajunge în finală. După numeroase battle-uri palpitante și dueluri cu răsturnări de situație complet neașteptate, chefii se pregătesc să dea ultima bătălie culinară din acest sezon. Miza este uriașă și fiecare bucătar este gata să dea tot ce are mai bun pentru a-și demonstra priceperea în materie de gătit. Dintre cei nouă semifinaliști, doar unul va primi marele trofeu din finala „Chefi la cuțite” 2021.

În ultimele ediții ale îndrăgitului show culinar, concurenți de toate vârstele și cu povești de viață suprinzătoare înfruntă așadar emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Produsele „Chefi la cuțite” sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

Nu rata marea finală „Chefi la cuțite” 2021, ce va fi difuzată pe 16 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, semifinala 2021. Surpriză uriașă pentru semifinaliști. Cine și-a făcut apariția în bucătărie... Chefi la cuțite, semifinala 2021. Concurenții din sezonul trecut au revenit ca să jurizeze farfuriile. Ce au dezvăluit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x