Antena Căutare

Chefi la cuțite, semifinala 29 noiembrie 2022. Ce au fost puși concurenții să facă în prima proba de gătit. Un detaliu i-a uimit

Prima probă din semifinala sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 29 noiembrie 2022, i-a luat prin surprindere pe concurenți. Aceștia au rămas uimiți când au aflat de la Gina Pistol ce trebuie să facă.

colaj foto cu gina pistol si concurenti de la chefi la cutite sezonul 10, de la antena 1 Galerie
În semifinala Chefi la cuțite sezonul 10, concurenții au primit o probă de gătit surprinzătoare | Antena 1

Semifinala sezonului 10 Chefi la cuțite a început în forță pentru concurenți. Aceștia au trecut printr-un amalgam de sentimente înainte de a afla tema primei probe din această etapă a competiției.

Semifinaliștii au primit mesaje de încurajare și susținere din partea familiei, prietenilor, dar și din partea chefilor. De altfel, concurenții au așteptat cu sufletul la gură să afle ce trebuie să facă la prima porbă de gătit din semifinală, difuzată pe 29 noiembrie 2022.

Citește și: Chefi la cuțite, lider de piață cu ediția în care s-au anunțat semifinaliștii. Concurenții vor găti alături de cei dragi

„Dragii mei, începe semifinala sezonului 10 Chefi la cuțite!”, a spus Gina Pistol înainte de a dat mai multe informații despre probă.

Ce detaliu important i-a uimit pe concurenți la prima probă din semifinala sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 29 noiembrie 2022

Prezentatoarea TV nu i-a lăsat pe semifinaliști să aștepte prea mult, motiv pentru care a anunțat tema primei probe din semifinala sezonului 10 Chefi la cuțite de pe 29 noiembrie 2022. Aceasta a dezvăluit că astăzi vor găti pe gustul copilăriei.

Mai mult decât atât, Gina Pistol a dat o veste care i-a uimit pe concurenți. Aceștia au fost puși să facă un singur preparat, dar 5 farfurii în doar 60 de minute.

„Astăzi e vorba despre gustul copilăriei. Este o probă în care aveți nevoie de această emoție pe care voi ați primit-o acum. Să vă amintiți de această emoție și să vă țineți de ea. Sunteți pregătiți? Un singur preparat, dar 5 farfurii. La dispoziție pentru această probă aveți 60 de minute.”, a mărturisit Gina Pistol.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 noiembrie 2022. Gina Pistol, veste neașteptată în ultimul battle din sezonul 10. Ce probă au primit echipele

Concurenții nu au stat prea mult pe gânduri și au fugit în cămară, după ce prezentatoarea TV a dat startul probei. Deși pare o temă ușoară, semifinaliștilor le-a fost foarte greu să aleagă o rețetă pe gustul copilăriei.

„Azi e jale!”, a spus unul dintre concurenți.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, semifinala 29 noiembrie 2022. Concurenții au primit mesaje de încurajare de la cei dragi. Cum au reacți... Chefi la cuțite, semifinala 29 noiembrie 2022. Oxi (Roxana Curdu) a făcut o confesiune dureroasă. Ce copilărie a avut Mă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x