Antena Căutare

Chefi la cuțite, 15 noiembrie 2022. Gina Pistol a anunțat o temă de gătit dificilă. Ce veste neașteptată a dat

Ziua a început în forță pentru concurenții de la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1. Pentru cel de-al 13-lea battle, Gina Pistol a venit cu o surpriză complet neașteptată. Când au auzit ce probă dificilă le așteaptă, echipele au început să aibă emoții.

colaj foto cu gina oistol, florin dumitrescu si sorin bontea la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Gina Pistol a anunțat o temă de gătit extrem de dificilă pentru cel de-al 13-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au reîntâlnit cu echipele lor pentru a afla ce surprize le-a pregătit de data aceasta frumoasa Gina Pistol. Nu mică le-a fost însă surpriza atunci când aceasta a anunțat ce temă de gătit dificilă a pregătit pentru cel de-al 13-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

Gina Pistol a anunțat o temă de gătit neașteptată în cel de-al 13-lea battle de la Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1

Fiind o zi de vineri, la cel de-al 13-lea battle mulți dintre concurenți au venit cu anumite temeri și superstiții.

„Astăzi e jale”, a zis Gigi din echipa lui Sorin Bontea, la scurt timp după plecarea lui Andrei Mihalcea.

Apoi, ușile s-au deschis și superba Gina Pistol și-a făcut apariția într-o rochie verde, ce i-a pus de minune în valoare silueta. Toți au aplaud furtunos și au sperat că vor primi vești bune.

„Bună seara, dragii mei! Și eu vă iubesc!”, a zis aceasta zâmbind larg.

Nu a durat mult și aceasta a spus o nouă ghicitoare, dezvăluind totodată că echipa de handbal feminin CSM București este cea care va face degustarea.

„Dragii mei, să știți că proba voastră de astăzi este una foarte grea. Este o probă care chefilor le-a dat foarte mult de muncit, au avut și o amuletă. Le-a plăcut, dar a fost greu! Aveți 60 de minute, dragilor. De data asta, 60 de minute înseamnă 6 preparate. Nu puteți să le faceți deodată, ci trebuie la fiecare 10 minute să aveți gata un preparat!”, a fost anunțul complet neașteptat făcut de frumoasa Gina Pistol.

„Frumusețea jocului e că toate preparatele trebuie gătite unul după altul, în avalanșă”, a zis Cătălin Scărlătescu.

„Ferească Sfântul! E imposibil. Mi se pare cea mai grea chestie posibilă, trebuie totul gândit foarte bine”, a zis Florin Dumitrescu.

Nu a durat mult și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au început să se consulte cu echipele, pentru a alege preparatele.

La un moment dat, Brigitta a părut că pune piciorul în prag și se apucă să „coordoneze” echipa, lucru ce nu a fost neapărat pe placul colegilor. Acesta a fost momentul în care Florin Dumitrescu s-a enervat și a pus-o „la punct” pe Brigitta.

„Uită tot ce știi despre Chefi la cuțite până astăzi, pornești de la 0. Toți tragem la aceeași căruță. Dacă nu avem credință, se duce totul pe râpă”, a zis liderul echipei de aur roz.

Dumitrescu a încercat să treacă peste multele întrebări ale Brigittei, ca să ajute echipa să își păstreze calmul.

„Abia ai venit, fată! Stai în banca ta! În echipa lui Dumitrescu lucrurile se fac după un anumit mod. Nu ne exprimăm noi, care am fost de la început, și vii tu și încerci să te impui”, a zis Raluca, criticând atitudinea concurentei.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 33 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 ca să vezi totul.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena !

Chefi la cuțite, lider de audiență luni seara. Urmează o provocare culinară la limita imposibilului: „La battle-ul 13 e ... Chefi la cuțite, 15 noiembrie 2022. Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au folosit două amulete puternice. Ce au an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x