Antena Căutare

Chefi la cuțite, semifinala 29 noiembrie 2022. Ce au gătit concurenții. Când au privit farfuriile, chefii au trăit o surpriză mare

Concurenții s-au descurcat de minune la prima probă din semifinala sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 29 noiembrie 2022. Aceștia au realizat farfurii spectaculoase care să le amintească degustătorilor și chefilor de gustul copilăriei.

colaj foto cu chefii, rudele concurentilor si gina pistol in semifinala chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Preparatele concurenților din semifinala Chefi la cuțite sezonul 10 au fost degustate chiar de către rudele acestora | Antena 1

Concurenții au făcut preparate din copilărie la prima probă din semifinala sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 29 noiembrie 2022. Aceștia au gătit cu emoții și au pus multă pasiune în rețetele lor, fără să se gândească la degustători.

Un lucru pe care semifinaliștii nu-l cunosc este faptul că familiile lor vor gusta din preparatele pe care le-au realizat aceștia. Printre rețelele pe care au ales să le realizeze concurenții se numără, ostropelul de pui, mâncarea de cartofi, ciorbă, musaca de cartofi, salam de biscuiți.

„Ce bine arată toate”, au spus degustătorii.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 noiembrie 2022. Chefii au avut o surpriză la degustarea preparatelor de la duel. Ce au găsit sub un cloș

„E foarte greu să facem o diferență între ele”, au mai adăugat rudele concurenților.

„E mâncarea copilăriei, și mie îmi aduce aminte de copilărie”, a precizat soția lui Paco despre mâncarea făcut de Mădălina Cafadaru.

Ce au spus chefii despre preparatele concurenților de la prima probă din semifinala sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 29 noiembrie 2022

Semifinaliștii au reușit să-i impresioneze pe jurați cu preparatele lor din prima probă a semifinalei. Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au trăit o surpriză uriașă când au privit farfuriile.

„Deși nu jurizăm această probă, vom gusta și noi mâncarea făcută de concurenții noștri”, a mărturisit chef Sorin Bontea.

Chefilor nu le-a fost deloc greu să-l recunoască pe Paco în farfurie. Concurentul a gătit în stilul său caracteristic, ieșind în evidență prin gust. Mai mult decât atât, cei trei jurați și-au dat cu părerea despre fiecare preparat în parte.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 noiembrie 2022. Ce echipe au intrat la duel, după ultimul battle din sezonul 10. Cum a reacționat Sorin Bontea

„Ciorba de spanac m-a speriat un pic prin acreală, puțin cam prea acră”, a spus chef Florin Dumitrescu despre farfuria lui Oxi.

Și farfuria Floricăi Baboi a fost recunoscută ușor de chef Sorin Bontea. Acesta și-a dat seama că în spatele preparatului se află concurentă deoarece a făcut salam de biscuiți.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, semifinala 29 noiembrie 2022. Oxi (Roxana Curdu) a făcut o confesiune dureroasă. Ce copilărie a avut Mă... Chefi la cuțite, semifinala 29 noiembrie 2022. Concurenții s-au revăzut cu persoanele dragi. Ce a urmat în platou: „Mama...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x