Antena Căutare

Chefi la cuțite, 28 noiembrie 2022. Ce echipe au intrat la duel, după ultimul battle din sezonul 10. Cum a reacționat Sorin Bontea

Concurenții și chefii au așteptat cu emoții ultimele farfurii de pe bandă din sezonul 10 Chefi la cuțite. Verdictul final al degustătorilor a fost unul neașteptat, în mod special pentru chef Sorin Bontea care a avut o reacție nervoasă în platoul emisiunii.

Concurenții și chefii au așteptat cu emoții ultimele farfurii de pe bandă din sezonul 10 Chefi la cuțite

Antena 1

Banda a ținut pe toată lumea în tensiune la ultimul battle din sezonul 10 Chefi la cuțite, de pe 28 noiembrie 2022. Concurenții și cei trei chefi au așteptat cu nerăbdare să afla verdictul final al degustătorilor.

Deși proba a fost una destul de dificilă, echipele s-au descurcat de minune la bancul de lucru și au reușit să ducă toate sarcinile la final, în ciuda obstacolelor pe care le-au întâmpinat pe parcursul battle-ului.

De altfel, cele mai puternice emoții s-au simțit atunci când banda a adus în bucătărie prima farfurie din această seară. Lupta dintre cele trei echipe a fost una aprigă, iar verdictul a fost unul la care nimeni nu se aștepta.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 noiembrie 2022. Ce echipă a câștigat cel de-al 17-lea battle. Ce a făcut Sorin Bontea pentru TItus Antonescu

Nici „accidentările” și reacțiile nervoase n-au lipsit din peisaj în ediția 38 a sezonului 10 Chefi la cuțite. Chef Sorin Bontea a dat cu piciorul în coșul de gunoi când și-a văzut farfuria pe bandă, iar ce a urmat a fost de-a dreptul savuros: „Mi-a intrat piciorul în cazan!”.

„Înnebunesc de nervi!”, a spus unul dintre jurați în timp ce aștepta ca farfuriile sale să intre în bucătărie.

Echipa lui chef Sorin Bontea și echipa lui chef Florin Dumitrescu au fost la egalitate în ultimul battle din sezonul 10 Chefi la cuțite, de pe 28 noiembrie 2022

Jurații și concurenții au întâmpinat o situație total neașteptată la ultimul battle din sezonul 10 Chefi la cuțite. Verdictul pe care l-a adus banda a fost unul care a generat o mulțime de reacții în platoul emisiunii.

Chefilor nu le-a venit să creadă atunci când au aflat că la duel vor intra toate cele trei echipe. Chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu au avut egalitate la numărul de farfurii, motiv pentru care vor trimite doar jumătate din echipă la confruntarea din această seară.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 noiembrie 2022. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă! Ce au făcut Sorin Bontea și Florin Dumitrescu

Așadar, jurații au fost puși în fața unei situații delicate: cine va merge direct în semifinala sezonul 10 Chefi la cuțite și cine rămâne să gătească în ultima individuală.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, 28 noiembrie 2022. Sorin Bontea a folosit o amuletă în ultimul battle. Ce „lovitură” au primit echipele... Chefi la cuțite, 28 noiembrie 2022. Primii concurenți care au mers direct în semifinala sezonului 10. Ce au decis chefii...
Zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Nativii care au probleme în dragoste
Astrele spun că sunt trei zodii care se despart pe data de 5 februarie 2023. Acești nativi s-ar...
Horoscopul zilei de 5 februarie 2023. Racii primesc vești importante. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 februarie 2023 anunță că nativii din zodia Rac vor avea parte de vești...
Ultimele știri
x