Antena Căutare

Chefi la cuțite, semifinala 29 noiembrie 2022. Concurenții au primit mesaje de încurajare de la cei dragi. Cum au reacționat

Concurenții au avut parte de o surpriză emoționantă în semifinala sezonului 10 Chefi la cuțite de pe 29 noiembrie 2022. Aceștia au primit mesaje video din partea celor dragi lor. Hai să vezi cum au reacționat semifinaliștii când și-au văzut familia sau prietenii.

colaj foto cu gina pistol, flori, oxi si gabi de la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
În ediția 39 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, concurenții au fost surprinși de mesajele primite de la rude și cei dragi | Antena 1

Semifinala sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 29 noiembrie 2022, a venit cu o surpriză de proporții pentru concurenți, dar și pentru telespectatori. La scurt timp de la intrarea Ginei Pistol în platoul show-ului culinar, semifinaliștii au primit o veste neașteptată.

Înaintea primei probe din semifinală, concurenții au trecut „testul” emoțiilor. Aceștia au primit mesaje de încurajare din partea persoanelor dragi, iar lacrimile au curs fără ezitare în fața camerelor de filmat.

Cum au reacționat concurenții la mesajele familiei sau prietenilor din semifinala sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 29 noiembrie 2022

Primul concurent care a fost luat prin surprindere de mesajele persoanelor dragi a fost Adrian Stroe, cuțitul de aur din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu. Semifinalistul s-a emoționat foarte tare când și-a văzut vărul, tatăl și sora pe ecran.

„Nici nu mă așteptam, nu eram pregătit. (...) Mi-au dat lacrimile instant, nu am putut să mă abțin. Nu am putut să îmi mai controlez emoțiile”, a spus el cu lacrimi în ochi.

Florica Baboi a sărit de bucurie și a început să plângă în hohote la mesajele primite din partea persoanelor dragi: „E foarte greu!”.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 noiembrie 2022. Ce echipe au intrat la duel, după ultimul battle din sezonul 10. Cum a reacționat Sorin Bontea

„Plângea în hohote”, a spus Raluca Todea despre colega ei de platou.

Dan Manciu a fost uimit de cuvintele de încurajare pe care le-a primit din partea verișoarei, tatălui și soției sale. De asemenea, Raluca a fost susținută de prietena ei cea mai bună, părinții săi și fiica ei.

Printre cei care au primit mesaje de încurajare de la părinți se numără și Gigi Burger. Acesta a ascultat cu zâmbetul pe buze și plin de emoții cuvintele persoanelor dragi din viața sa.

Gabriel a fost copleșit de emoții când și-a văzut părinții și cei doi copii. Concurentul a izbucnit în lacrimi de față cu toată lumea din platou: „E o senzație prea profundă ca să o pot explica în cuvinte”.

Mădălina din echipa aurului galben a primit mesaje din partea șefului și colegilor de serviciu. De altfel, Oxy a fost emoționată peste măsură de surpriza din semifinala sezonului 10 Chefi la cuțite.

Paco a fost surprins de cuvintele frumoase pe care le-a primit din Spania de la cel mai bun prieten și de la familie: „M-am emoționat foarte tare și mi-a dat putere!”.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 noiembrie 2022. Sorin Bontea a folosit o amuletă în ultimul battle. Ce „lovitură” au primit echipele adverse

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, semifinala 29 noiembrie 2022. Gina Pistol nu și-a putut ascunde lacrimile. Ce i-a anunțat pe semifinali... Chefi la cuțite, semifinala 29 noiembrie 2022. Ce au fost puși concurenții să facă în prima proba de gătit. Un detaliu i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x