Antena Căutare

Chefi la cuțite, semifinala 30 noiembrie 2022. Oxi, aproape de o accidentare în bucătărie. Ce s-a întâmplat între Gabriel și Gigi

Oxi a fost aproape de o accidentare dureroasă în semifinala sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 30 noiembrie 2022. De altfel, presiunea și tensiunile din platou și-au pus amprenta asupra lui Gabriel Drăgușanu și Gigi Burger.

colaj foto cu oxi, gabi si gigi la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Oxi a fost la un pas de accidentare în ediția 40 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

A doua probă a semifinalei din sezonul 10 Chefi la cuțite a venit cu o adevărată provocare pentru concurenții rămași în competiție. Aceștia au avut ocazia să gătească alături de persoanele dragi, lucru care i-a emoționat destul de tare.

Emoțiile, tensiunile și presiunea s-au simțit la cote maxime în platoul show-ului culinar. De altfel, situațiile dificile nu au întârziat să apară în semifinală. Oxi, concurenta din echipa lui chef Florin Dumitrescu, a fost aproape de o accidentare dureroasă la bancul de lucru.

Oxi, la un pas să cadă în semifinala sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 30 noiembrie 2022

Oxi a fost la un pas să cadă în semifinala sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 30 noiembrie 2022, în timp ce se îndrepta spre cămară. Cei din jur s-au speriat când au văzut cât de aproape era concurenta de o accidentare dureroasă.

„Ai grijă!”, i-a spus soțul Ralucăi.

Citește și: Semifinala Chefi la cuțite, pe primul loc în topul audiențelor Numele finaliștilor sezonului 10 vor fi dezvăluite în seara aceasta

„Era să cad rău”, a precizat Oxi.

„Eram foarte concentrată pentru că voiam să scot un gust bun. Totuși, sunt în a doua semifinală și nu prea îmi mai permit să fac greșeli, din acest motiv toată concentrarea mea era asupra preparatului”, a mai adăugat tânăra.

Ce s-a întâmplat între Gabriel Drăgușanu și Gigi Burger la a doua probă din semifinala sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 30 noiembrie

Gabriel Drăgușanu și Gigi Burger au împărțit bancul de lucru la a doua probă din semifinala sezonului 10 Chefi la cuțite, fapt care a dus la unele nemulțumiri. Camerele de filmat au surprins „înțepăturile” dintre cei doi concurenți.

„La noi e haosul mare. Eu spun sincer, de data asta nu cred că am făcut prea mare haos, dar Gabi... El a luat a aproape tot bancul, ce să-i fac? Eu nu sunt genul certăreț. A fost colegul meu, nu-mi place mie să creez discuții”, a spus Gigi Burger.

Citește și: Chefi la cuțite, semifinala 29 noiembrie 2022. Copiii lui Adrian Stroe au făcut senzație în bucătărie. Ce s-a întâmplat în platou

Deși n-au avut prea multe ochiuri libere le aragaz, cei doi concurenți din echipa lui chef Sorin Bontea s-au ajutat reciproc.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au avut parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Semifinala Chefi la cuțite, pe primul loc în topul audiențelor Numele finaliștilor sezonului 10 vor fi dezvăluite în sea... Chefi la cuțite, semifinala 30 noiembrie 2022. Concurenții din sezonul 9 au jurizat farfuriile semifinaliștilor. Ce au z...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x