Antena Căutare

Chefi la cuțite, semifinala 29 noiembrie 2022. Copiii lui Adrian Stroe au făcut senzație în bucătărie. Ce s-a întâmplat în platou

Copiii lui Adrian Stroe, cuțitul de aur din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, au făcut show total în bucătărie. Micuții au venit în semifinala sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 29 noiembrie 2022, pentru a-l încuraja pe tatăl lor.

colaj foto cu catalin scarlatescu si copiii lui adrian stroe cutitul de aur la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Adrian Stroe, cuțitul de aur, a fost emoționat atunci când și-a revăzut copiii, în semifinala Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

Adrian Stroe, cuțitul de aur din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, a avut parte de o surpriză de proporții în semifinala sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 29 noiembrie 2022. Concurentul a fost luat prin surprindere de vizita celor doi copii ai săi, chiar înaintea probei.

Așa cum ceilalți semifinaliști și-au revăzut persoanele dragi pentru a găti alături de ele, și Adrian Stroe a primit această ocazie. Acesta a rămas fără cuvinte când și-a văzut micuții intrând pe ușa bucătăriei.

Citește și: Cine este Adrian Stroe, cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Ce premieră a reușit

„La creșterea lor mă ajută mama, sora și bona. Nu știu unde se află soția mea momentan. Din ce am înțeles acum o bună perioadă era prin Germania. Când o să vină în țară are dreptul să-i vadă, nu se pune problema. Poate să îi ia o zi sau două fără probleme. Custodia copiilor este momentan la mine.”, a povestit Adrian Stroe.

„Ce frumușei sunt!”, a precizat Mădălina Cafadaru.

Cei doi copii ai lui Adrian Stroe au „topit” inimile concurenților și juraților în semifinala sezonului 10 Chefi la cuțite. Cum a reacționat chef Cătălin Scărlătescu când i-a văzut pe cei mici

Chef Cătălin Scărlătescu s-a „topit” când i-a văzut pe cei doi micuți ai lui Adrian Stroe. Acesta i-a privit cu mare drag pe cei doi copii ai concurentului, care au reușit să facă senzație în bucătăria show-ului culinar cu prezența lor.

Juratul nu s-a putut abține și l-a luat pe fiul semifinalistului în brațe. Micuțul a început să-l mângâie pe chef, fapt care a stârnit o mulțime de reacții în platou.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 noiembrie 2022. Adrian Stroe a apelat la un gest neașteptat în bucătărie. Ce a spus că are de gând să facă

„Cătăline, dar bine îți stă”, i-a spus Gina Pistol.

„Hai că mă apuc de treabă!”, i-a răspuns chef Cătălin Scărlătescu.

Gestul băiețelului a fost unul de-a dreptul savuros. „Doamne, ce caterincă!”, a spus chef Sorin Bontea când a văzut ce i-a făcut micuțul colegului său de platou.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, semifinala 29 noiembrie 2022. Concurenții s-au revăzut cu persoanele dragi. Ce a urmat în platou: „Mama... Semifinala Chefi la cuțite, pe primul loc în topul audiențelor Numele finaliștilor sezonului 10 vor fi dezvăluite în sea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x