Antena Căutare

"Aș vrea să fiu primul copil care intră în echipe!" La 11 ani, Alex a lăsat desenele animate pentru a-l urmări pe chef Dumitrescu

El este Alexandru Maftei și, surpriză, are doar 11 ani. Este elev și are o mare dorință, aceea de a fi "primul copil care intră în echipe". Așa să fie! 

Surprizele nu contenesc în cel de-al șaselea sezon "Chefi la cuțite"! El este Alexandru Maftei și aredoar 11 ani. Este elev, iar sufletul i-a fost inundat o mare dorință, aceea de a fi "primul copil care intră în echipe".

Pastele carbonara sunt făcute după rețeta lui chef Dumitrescu, pe care Alex îl admiră cel mai mult. În timpul liber, ca orice copil, se joacă însă, în loc de desene animate, puștiul a început să se uite la "Chefi la cuțite". Așa i-a venit ideea de a participa la degustările pe nevăzute.

"Eu cred că dincolo de uși este un copil care ți-a citit cartea, Florine", exclamă chef Scărlătescu. A cam potrivit-o, căci Alex intră în platou emoționat și așteaptă verdictul juraților.

S-a spart ghinionul! Chef Scărlătescu nu mai e "fraierică": A câștigat cea de-a zecea amuletă... Scenariu de film! Teodora Nuţă a locuit nouă ani în mijlocul pădurii: "Eram înconjurată doar de pustietate!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x