Căutare Live

Din bucătăria italiană: Rețeta Paste carbonara

Un preparat italian preluat de toate bucătăriile și foarte îndrăgit: Paste carbonara.

Paste carbonara

Un preparat italian preluat de toate bucătăriile și foarte îndrăgit: Paste carbonara.


Ingrediente pentru rețeta Paste carbonara

  • 250 g bacon
  • 500 g spaghete
  • Ulei de măsline
  • Sare
  • Piper
  • 4 ouă
  • 300 g parmezan

Mod de preparare pentru rețeta Paste carbonara

Se fierb pastele în apă clocotită cu sare.

Într-o tigaie, se prăjește baconul tăiat fâșii, în puțin ulei.

Gălbenușurile se amestecă cu parmezanul ras și se adaugă peste baconul din tigaie.

Se amestecă bine, apoi se adaugă pastele și se mai diluează cu puțină apă din cea în care au fiert pastele.

Poftă bună!

Mucenici moldovenești, cea mai simplă și rapidă rețetă! Secretul gospodinelor a fost aflat... Cotlete de miel cu piure de păstârnac...
Ultimele știri