Antena Căutare

Maria Burlacu, senzația serii! Primește cuțitul de aur și intră direct în echipa Scărlătescu: "Voi fi prima femeie care câștigă"

"Bucătăria m-a ales pe mine, nu eu pe ea. Mi-a fost greu să razbesc într-o lume a bărbaților", spune Maria Burlacu, bucătar chef în București. 

"Bucătăria m-a ales pe mine, nu eu pe ea. Mi-a fost greu să razbesc într-o lume a bărbaților", spune Maria Burlacu, bucătar chef în București.

La cei 37 de ani, Maria Burlacu a venit la "Chefi la cuțite" cu o mare dorință. Concurenta își dorește să fie singura femeie din echipele acestui sezon, pentru a avea ocazia să se lupte doar cu bărbați.

Sigură pe ea și pe calitățile sale, Maria Burlacu aduce în fața chefilor, la masa de jurizare, mușchiuleț de porc cu sos curry și piure cu trufe.

"Nu am iubit bucătăria de la început. Studentă fiind, m-am angajat cu un singur scop, acela de a îmi plăti chiria și tot ce aveam nevoie atunci", povestește concurenta.

Ei bine, Maria Burlacu primește cuțitul de aur și merge direct în echipa lui chef Scărlătescu! Căci se pare că mușchiulețul ei a fost extrem de apreciat, iar dorința de a câștiga "Chefi la cuțite" ar putea deveni realitate.

Dan Erbărescu și Robert Constantin Savoiu au mai fost în fața chefilor: "Pe tine te știu, ești băiatul cu crema ci... Chefii, îndulciți cu un val de deserturi la masa jurizării: "După culoare, acest concurent lucrează la abator, sacr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x