Antena Căutare

Mihaela Tudor a lucrat în Irak ca ajutor de bucătar: "În spatele meu, la 100 de metri, a fost un atentat cu bombă. Erau mâini și picioare sfârtecate"

Surprize memorabile, reguli noi, dar și povești impresionante, asta propune telespectatorilor ce-l de-al șaselea sezon ”Chefi la cuțite”.

Surprize memorabile, reguli noi, dar și povești impresionante, asta propune telespectatorilor ce-l de-al șaselea sezon ”Chefi la cuțite”.

Mihaela Tudor are 33 de ani, vine din Constanța și este casnică. Povestea ei este una uimitoare. S-a angajat pentru prima dată într-un restaurant la vârsta de 12 ani, asta pentru că familia sa avea mari dificultăți materiale. Mihaela are mare experiență în bucătărie, căci a gătit șase ani în bucătăria libaneză, după care a lucrat în bucătăria internațională, dar și cea românească. Însă, dintre toate prin câte a trecut, în calitatea sa de bucătar, există un episod pe care n-are cum să-l uite vreodată.

Mihaela Tudor a plecat alături de soțul ei în Irak, el în construcții, ea a lucrat ca ajutor de bucătar: "Găteam mâncare cu specific arăbesc. În spatele meu, la 100 de metri, a fost un atentat cu bombă. Nu știai ale cui erau picioarele și mâinile. Asta am văzut acolo. Pur și simplu am avut un șoc".

Cătăline, ține-o pe asta! Robert Massong nu vrea în echipa lui Scărlătescu: "De ce? Pentru că toate babele sunt înn... E gata să-i cucerească pe chefi! O nouă șansă pentru Marius Greab: "Prima dată m-am bazat mai mult pe aspect, nu pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x