Antena Căutare

Revenire de senzație la „Chefi la cuțite”! Mihai Cuciureanu, show total cu cântat, dansat și...o salată: „Dacă nu vă place nici de data asta, îmi dau demisia!”

Mihai Cuciureanu este fost un concurent Chefi la cuțite. De această dată, tânărul vrea să-i impresioneze pe jurați și cu preparatul său, nu doar cu vocea.

Mihai Cuciureanu este fost un concurent „Chefi la cuțite”. De această dată, tânărul vrea să-i impresioneze pe jurați și cu preparatul său, nu doar cu vocea.

Mihai a vrut să îi dea gata pe chefi cu o salată de fructe cu frișcă. Doar că frișca semăna mai mult cu...iaurtul.

Dezamăgit de reacțiile celor trei chefi, Mihai le dădea indicații din culise: „Hai măi, dacă nici asta nu vă place...mâncați măcar CĂPȘUNUNA, că e bună.”

Cu mâncarea, ne-am lămurit, așa că am trecut mai departe. După un moment mai mult decât hazliu, în care concurentul i-a imitat pe cei trei, Mihai ne-a oferit un moment de patriotism, în cinstea Centenarului Marii Uniri – poezii și cântece patriotice și, evident, imnul României!

Emoțiile ating cote maxime! „Amuse bouche”-urile pregătite de chefi sunt jurizate de Marian Cernat! Ultima amuletă e la ... Ultima amuletă a sezonului a fost câștigată! Ce chef va putea vorbi liniștit și cine va avea obligația să tacă în moment...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x