Antena Căutare

Dar e voce de femeie! Papu a venit pe tocuri în fața chefilor: "Sunt un designer celebru"

Printre concurenții care au luptat pentru a obține votul chefilor s-a numărat și un designer vestimentar, ceva mai nonconformist. Mihai Dan Zarug și-a făcut apariția în platou, în fața. chefilor, pe tocuri. 

Printre concurenții care au luptat pentru a obține votul chefilor s-a numărat și un designer vestimentar, ceva mai nonconformist. Mihai Dan Zarug și-a făcut apariția în platou, în fața. chefilor, pe tocuri.

În ciuda meseriei pe care o are, Papu, așa cum îi este "numele de scenă", se pricep și la gătit și vrea ca preparatul său turcesc să fie un răsfăț culinar pentru pretențioșii jurați.

Dialogul a fost unul savuros, presărat cu numeroase glume la care concurentul a răspuns cu zâmbetul pe buze.

La final și Papu a trebuie să răspundă la deja celebra întrebare, din echipa cărui chef ar vrea să facă parte?"Aş merge la oricare dintre voi în echipă!", a exclamat, cu entuziasm, concurentul.

Preparatul lui Giovanni Popa i-a pus chefii în dificultate: "Se joacă cu mintea noastră! Îngheţată de mici? Avem și... Ruxandra Luca de la "Prietenii de la 11" a dat testul în bucătărie. Scărlătescu: "Vreau și eu o așa mămic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x