Antena Căutare

Preparatul lui Giovanni Popa i-a pus chefii în dificultate: "Se joacă cu mintea noastră! Îngheţată de mici? Avem și muștar?"

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de două deserturi inedite, pregătite special de doi concurenți care au trăit deja focurile experienței celui mai iubit show culinar.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de două deserturi inedite, pregătite special de doi concurenți care au trăit deja focurile experienței celui mai iubit show culinar.

După Ionuț, care le-a pus în farfurii chefilor mousse de castravete, un alt finalist, de această dată, Giovanni Popa i-a uimit pe jurați.

Finalist în trupa de bucătari a lui chef Dumitrescu din sezonul 3, acesta a pregătit o rețetă dulce extravagantă. Giovanni a reușit chiar să dea naștere confuziei la masa jurizării cu... o înghețată de mici:

„Ce e asta? E parizer? Avem și muștar lângă!”, afirmă Scărlătescu nedumerit.

"Wow, wow, woooow", exclamă, fără oprire, Scărlătescu! "E genială, n-am mai mâncat așa ceva"! Prepar... Dar e voce de femeie! Papu a venit pe tocuri în fața chefilor: "Sunt un designer celebru"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x