Căutare Live

Alexandra e șoferiță pe TIR și a vizitat toate țările din Europa! „Au tăiat copacii și ne-au atacat cu bâte...”

Alexandra Ștefănescu are 36 de ani, este șoferiță pe TIR și locuiește în Danemarca. De data aceasta, ea a decis să își demonstreze și talentul culinar!

Alexandra Ștefănescu are 36 de ani, este șoferiță pe TIR și locuiește în Danemarca. De data aceasta, ea a decis să își demonstreze și talentul culinar!

Avea un local în Cluj, a organizat o petrecere și acolo l-a cunoscut pe iubitul său. Acesta i-a propus să meargă cu el în Danemarca și să vadă cum e viața de șofer pe TIR. După o săptămână, tânăra s-a apucat de școala de șoferi și uite așa, cei doi au devenit, în scurt timp, colegi de breaslă!

„Înainte aveam concepții greșite despre cei care făceau această meserie. Apoi am descoperit adevărul. E o altă lume! Cunosc oameni care înainte de-a deveni șoferi de TIR au fost primari, pompieri, preoți”, a povestit Alexandra la Chefi la cuțite.

Cei doi conduc împreună și astfel au șansa de a-și continua și relația cu iubitul său, totul în timp ce călătoresc: „Am vizitat aproape toate țările din Europa, am vizitat cam tot ce era de vizitat”.

Alexandra a povestit că a avut și experiențe negative, mai ales atunci când migranții atacau camioanele pentru a putea ajunge în Marea Britanie: „Tăiau copacii și îi aruncau pe drum, ca să se poată urca în camioane și să ajungă în Anglia. S-a întâmplat în Franța, ne-au atacat și cu bâte, dar norocul a făcut că au venit jandarmii”.

Rețeta sa de tiramisu a fost degustată de chefi și apoi a urmat verdictul: „Senzațional”!

Campion garantat! Ce truc te ajută să câștigi la ciocnitul ouălor de Paște... Chefi la Cuțite, 5 aprilie 2021. Viorica Manga, o fosta cunoștință a lui Chef Sorin Bontea, apariție-surpriză în studio...
Ultimele știri