Antena Căutare

Ied, ied, cucuiet, tu ai scutec?! Doamna Zinaida a venit la Chefi la cuțite cu ieduța pe care a salvat-o ca să nu ajungă friptură!

Zinaida Roșu are 84 de ani și este mândra stăpână a unui ied pe care l-a salvat de la tăiere, în preajma Paștelui!

Zinaida Roșu are 84 de ani și este mândra stăpână a unui ied pe care l-a salvat de la tăiere, în preajma Paștelui!

Pensionara s-a zbătut pentru viața simpaticului pui de capră, l-a pus în cutie de la locul de unde l-a salvat și l-a dus acasă, în apartamentul unde stă.

„Ieduța înseamnă zâmbetul meu pe figură, înseamnă bucuria că am putut s-o salvez. Nu știu cum o să fie când o să ne despărțim, că o să crească și trebuie să trăiască și ea o viață de ieduță, la curte undeva”, a mărturisit concurenta din emisiunea Chefi la cuțite.

Doamna Zinaida Roșu a pregătit o super rețetă de mâncare de cartofi. Ajunsă în fața chefilor, concurenta a povestit cum face baie ieduței, cum o spală în cadă și cum îi schimbă scutecul. Ieduța se joacă mereu cu trecătorii sau copiii.

Andrei a venit la Chefi la cuțite dintr-un pariu pe o sticlă de vin, dar a făcut senzație! „E cea mai frumoasă farfurie.... Alexandra e șoferiță pe TIR și a vizitat toate țările din Europa! „Au tăiat copacii și ne-au atacat cu bâte...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x