Mihai Manolache este de meserie bucătar, gătește de 15 ani și acum se consideră un bucătar suficient de pregătit pentru a face senzație la Chefi la cuțite.
A lucrat în Marea Britanie la un lanț celebru de hoteluri și ascensiunea sa a fost una rapidă, semn că a fost extrem de talentat și muncitor.
După mulți ani stați în străinătate, concurentul de la Chefi la cuțite a decis să se întoarcă în România, pentru a-și face propria afacere.
Cu o super rețetă de risotto cu sfeclă , Mihai speră să ia cuțitele necesare pentru a merge într-o nouă etapă a emisiunii Chefi la cuțite.
„În bucătărie trebuie să iei decizii în situațiile de criză și de tensiune. Dacă voi ajunge în echipe atunci voi străluci printre colegii mei. Dacă voi câștiga o să investesc banii în afacerea pentru care am venit în România”, a declarat concurentul.
Preparatul a avut greșeli, iar concurentul nu a primit votul de-a merge mai departe.