Antena Căutare

Lovitură neașteptată pentru concurenții Chefi la cuțite! Probă grea și reguli noi, în semifinală! „Trebuie să povestim, de fapt”

Sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite aproape că a ajuns la final și concurenții dau acum ultimele bătălii culinare, pentru a câștiga un loc în marea finală!

Lovitură neașteptată pentru concurenții Chefi la cuțite! Probă grea și reguli noi, în semifinală! „Trebuie să povestim, de fapt” Galerie
Concurenții emisiunii Chefi la cuțite se luptă pentru un loc în finală

Doar trei probe îi mai despart pe concurenţi de marea finală a celui mai iubit show culinar, Chefi la cuțite. Concurenții nu vor avea o sarcină ușoară, având în vedere că regulile semifinalei Chefi la cuțite se schimbă pentru prima dată!

De data aceasta, munca în echipă a ajuns la final, aşa că cei trei Chefi îşi vor susţine concurenţii doar din culise. Cine se descurcă cel mai bine la finalul acestor trei probe va primi un loc în finala emisiunii Chefi la cuțite, dar din păcate doar trei sunt norocoșii care vor avea această șansă!

Lovitură neașteptată pentru concurenții Chefi la cuțite! Probă grea și reguli noi, în semifinală! „Trebuie să povestim, de fapt”

Concurenții emisiunii Chefi la cuțite se luptă pentru un loc în finală

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

PRIMA PROBĂ DIN SEMIFINALA SEZONULUI 7 AL EMISIUNII CHEFI LA CUȚITE

Chef Bontea, care a câştigat cele mai multe trofee până acum, se bazează pe patru semifinalişti, chef Scărlătescu pe trei, în timp ce chef Dumitrescu intră în bătălia pentru marea finală cu doar doi bucătari.

Frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătăria Chefi la cuțite și a anunțat tema primei probe: „gustul de acasă”! Practic, concurenții au libertatea de-a pregăti orice preparat, singura condiție fiind tema impusă. Și nu e tocmai smplu să alegi un preparat și să construiești în jurul acestuia o poveste!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Primele imagini din semifinala emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 7! Ce reguli noi există... Lacrimi de dor și încurajări înainte de bătălia culinară! Sorin Bontea: „Stăteam cu familia o lună pe an, nici nu se usc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x