Antena Căutare

Cine a mai mâncat salată de sfeclă cu...ciocolată?! Cum au reacționat chefii când au gustat preparatul

SBogdan Rati este de meserie inginer, dar s-a lăsat de construcții și a devenit bucătar! A venit la emisiunea Chefi la cuțite pentru a demonstra că are tot ceea ce îi trebuie pentru a câștiga emisiunea!

Bogdan Rati este de meserie inginer, dar s-a lăsat de construcții și a devenit bucătar! A venit la emisiunea Chefi la cuțite pentru a demonstra că are tot ceea ce îi trebuie pentru a câștiga emisiunea!

Și-a descoperit pasiunea pentru gătit încă din adolescență, atunci când părinții au plecat în străinătate și el a rămas singur, cu sora lui.

La doar 26 de ani, concurentul se poate lăuda că a muncit în străinătate, dar apoi a revenit în Cluj, unde a decis să facă senzație.

Concurentul din sezonul 7 Chefi la cuțite și-a luat inima în dinți și a pregătit o super salată de sfeclă cu ciocolată, ce a impresionaat juriul format din Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.

CITEȘTE ȘI: Le-a ghicit norocul și le-a făcut talismane de iubire, în direct! Cea mai frumoasă vrăjitoare i-a fermecat pe chefi și le-a dat în cărțile de tarot!

„Am venit să vă impresionez și am venit să câștig”, a spus Bogdan plin de încredere, la Chefi la cuțite.

Totuși, chefii nu i-au dat cuțitele pentru a merge mai departe! Dar poate că data viitoare se va descurca mai bine!

Răsturnare de situație la Chefi la cuțite! Se prevede noul câștigător?... WOW! Diana Munteanu, marea surpriză de la Chefi la cuțite! „Dacă tu erai alt concurent...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x