Antena Căutare

Le-a ghicit norocul și le-a făcut talismane de iubire, în direct! Cea mai frumoasă vrăjitoare i-a fermecat pe chefi și le-a dat în cărțile de tarot!

Malvina Ion are 18 ani și provine dintr-o familie de țigani argintari! Concurenta a impresionat nu doar prin frumusețe, ci și prin talentul culinar!

Malvina Ion are 18 ani și provine dintr-o familie de țigani argintari! Concurenta a impresionat nu doar prin frumusețe, ci și prin talentul culinar!

„Suntem țigani puri cu tradiții, diferiți de alte nații de țigani. La noi în neam se gătește mult, femeile nu muncesc, ci stau acasă și gătesc, iar bărbații aduc bani în casă”, s-a prezentat fata. Tânăra spune că se simte norocoasă fiindcă nu este obligată să se căsătorească la o vârstă fragedă și i s-a permis să meargă la școală.

Una dintre marile sale pasiuni este bucătăria și cel mai des pregătește deserturi pentru familia sa. De data aceasta, la emisiunea Chefi la cuțite, Malvina Ion a decis să pregătească o super negresă cu glazură de ciocolată!

Ce alte detalii a mai povestit concurenta de la Chefi la cuțite? „Pot da în cărți de tarot, mă pricep la magie albă. Pot prezice viitorul cuiva, avem acest har. Nu facem în niciun caz rău. Mergeam cu mama și cu bunica să facem ritualuri și rugăciuni, în jurul focului, foloseam cărți de tarot și diferite licori și astfel încercam să ne unim cu spiritele noastre pentru a ajuta pe omul aflat la necaz.

Aveam 16 ani când am plecat la un ritual cu mama și bunica și așa mi-am descoperit harul. Ajutăm oamenii care au probleme cu alcoolul sau au o situație falimentară, ajutăm femeile care au probleme de piele. Ajutăm și pe cei care au probleme cu dragostea. Dacă ceva nu ține de noi, atunci trimitem oamenii să caute ajutor acolo unde trebuie, la biserică sau la medic de exemplu”, a mai dezvăluit concurenta de la Chefi la cuțite.

Malvina le-a ghicit viitorul, le-a făcut talismane de iubire și i-a dezvăluit lui Scărlătescu detalii incredibile! La final? Concurenta a mai departe în concurs, pentru rețeta ei de negresă!

Alfa, de la campion internațional la kendama la bucătar priceput! Prietenul lui Oase, dezvăluiri picante la Chefi la cuț... Răsturnare de situație la Chefi la cuțite! Se prevede noul câștigător?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x