Antena Căutare

De la iUmor la Chefi la cuțite! Pipino de România s-a întors la gătit! „Nu mi-e rușine să dau cu mătura! Nea Mărin, te rog eu...”

Moment de senzație în sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite! În bucătărie a venit celebrul și inegalabilul Pipino de România! 

Moment de senzație în sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite! În bucătărie a venit celebrul și inegalabilul Pipino de România!

Pentru cei care nu știu, Pipino de România este celebru pentru show-urile de divertisment pe care le face la diferite evenimente sau în mediul online!

A participat la emisiunea iUmor, dar și în urmă cu doi ani, la Chefi la cuțite, atunci când a făcut spectacol în ritm de Despacito!

De data aceasta, în a treia ediție din sezonul 7 Chefi la cuțite, Pipino de România s-a întors cu o rețetă de bulz ciobănesc reinterpretat în stil Pipino!

La fel de energic, la fel de amuzant, concurentul i-a rugat pe jurați să îi permită să discute cu Nea Mărin, fiindcă ar vrea să își demonstreze talentul și la el în emisiune!

După o conversație telefonică amuzantă, lucrurile au fost ca și aranjate!

Frunză verde de măcriș, curge lapte și miere la Petriș! Cea mai simpatică primăriță i-a cucerit pe chefi... A primit două cuțite de aur! Alexandru Popa, concurentul care a făcut senzație! „Am fost bucătar, apoi am jucat la bursă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x