Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | LUNI, MARŢI | ora 20.00

Chefii, șocați de „prăjitura Petre Roman”! Au sunat-o pe mama concurentului și au aflat totul

 

Un alt concurent care a venit să facă senzație în ediția a treia a sezonului 7 Chefi la cuțite este și Dragoș Pop! Concurentul chiar i-a lăsat mască pe cei trei jurați!

Tânărul, care este fotograf și lucrează la o clinică, spune că are o mare pasiune pentru bucătărie, preferatele sale fiind deserturile.

Ca să impresioneze în sezonul 7 Chefi la cuțite, el a ales o rețetă ceva mai inedită de cheesecake cu castravete și lime, un preparat ineddit, pe care „nu mulți nebuni l-ar fi încercat”, în opinia concurentului.

Ajuns în fața chefilor la jurizare, Dragoș a povestit despre ocupațiile și pasiunile sale, dar și despre deserturile pregătite de mama sa. Când chefii au auzit de „prăjitura Petre Roman” au sunat să discute cu mama concurentului, ca să afle detalii!

Verdictul? A primit două cuțite și a mers mai departe, iar bucuria a fost mare pentru concurentul din sezonul 7 Chefi la cuțite!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI