Antena Căutare

Răsturnare de situație la Chefi la cuțite! Se prevede noul câștigător?

Tot în cea de-a treia ediție a emisiunii Chefi la cuțite din sezonul 7, cei trie chefi au intrat în bucătărie pentru o super confruntare culinară, cu o miză importantă: câștigarea unei amulete!

Tot în cea de-a treia ediție a emisiunii Chefi la cuțite din sezonul 7, cei trie chefi au intrat în bucătărie pentru o super confruntare culinară, cu o miză importantă: câștigarea unei amulete!

De data aceasta, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au coborât de la masa de jurizare, și-au luat șorțul și s-au apucat de gătit. Nu orice, ci ceea ce le-a impus frumoasa Gina Pistol.

Pentru cea de-a treia amuletă din sezonul 7 Chefi la cuțite, chefii trebuie să gătească un preparat pe bază de carne, hrean și...vanilie!

Combinația a fost una dificilă și timpul alocat gătirii (o oră) destul de scurt. Totuși, fiecare dintre cei trei și-a dat silința pentru a-l impresiona pe chef Orlando Zaharia, care decide cine primește o amuletă importantă: avantajul de-a anula amuleta altui chef!

Scărltăescu a gătit somon afumat cu dulceață de ceapă, Dumitrescu a mizat pe un piept de porc cu cremă de conopidă și vanilie, iar Bontea a pregătit o carne de miel în crustă.

Verdictul acestei provocări de la emisiunea Chefi la cuțite? Chef Orlando a decis că preparatul lui Scărlătescu merită să câștige! Acesta are deja două amulete, Bontea una singură și Dumitrescu niciuna! Să fie oare acesta un semn?

Le-a ghicit norocul și le-a făcut talismane de iubire, în direct! Cea mai frumoasă vrăjitoare i-a fermecat pe chefi și l... Cine a mai mâncat salată de sfeclă cu...ciocolată?! Cum au reacționat chefii când au gustat preparatul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x