Antena Căutare

O probă cât trei! Fericirea s-a terminat când Gina a anunțat regulile! „Mama mia! Este de șapte ori mai greu”

După ce și-au ales echipele alături de care vor găti, cei trei finaliști din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite au aflat care este proba pe care o vor da și care le va decide soarta!

Chiar dacă au ales așa cum s-au priceput mai bine, bazându-se pe calitățile fiecărui bucătar, cei trei finaliști din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite au început să resimtă emoții uriașe, aflând că verdictul va fi dat de 11 dintre cei mai buni Chefi din România!

CE PROBĂ DAU CONCURENȚII ÎN FINALA CHEFI LA CUȚITE

Sarcina lor este să pregătească un starter, un main course și un desert. Atenția la detalii este esențială atunci când miza este atât de mare și te gândești, în orice secundă, la cât de pretențios este juriul ce va acorda notele!

De data aceasta, concurenții au la dispoziție mai mult timp pentru a găti, dar condiția este ca starterul să fie servit după 60 de minute, urmat apoi, la distanță de o oră, de main course!

O probă cât trei! Fericirea s-a terminat când Gina a anunțat regulile! „Mama mia! Este de șapte ori mai greu”

Ce probă au dat concurenții din finala emisiunii Chefi la cuțite, sezon 7

Ce probă au dat concurenții din finala emisiunii Chefi la cuțite, sezon 7

Așadar, chiar dacă timpul de gătit este generos, presiunea este mare fiindcă felurile gătite trebuie servite într-un anumit moment.

Au fiert oale, s-au dat indicații și s-au ales cele mai bune ingrediente, totul pentru a impresiona juriul din finala Chefi la cuțite!

Răsturnare uriașă de situație, la Chefi la cuțite! Bobby și Alex Popa, scandal înainte de proba finală! „Am vorbit și cu... S-a terminat! Chef Sorin Bontea a răbufnit când a aflat cine jurizează preparatele: „N-ar trebui să înghiți”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x