Antena Căutare

Tavi Colen a lăsat microfonul și s-a făcut bucătar! „De 25 de ori într-o oră, Scărlătescu face asta”

Tavi Colen, fostul component al trupei Talisman, a venit la "Chefi la Cuțite" să-i fac o surpriză lui Chef Cătălin Scărlătescu.

Tavi Colen a lăsat microfonul și s-a făcut bucătar! „De 25 de ori într-o oră, Scărlătescu face asta” Galerie
Tavi Colen a lăsat microfonul și s-a făcut bucătar! Ce surpriză colosală i-a pregătit lui Scărlătescu?

Tavi Colen, fostul component al trupei Talisman, a venit la Chefi la Cuțite să-i fac o surpriză lui Chef Cătălin Scărlătescu.

Tavi a recunoscut că nu poate să gătească de față cu chef Cătălin Scărlătescu pentru că de fiecare dată îl apostrofează și astfel, prin participarea lui la Chefi la Cuțite, a vrut să îi demonstreze că se pricepe în ale gătitului.

Acesta le-a prezentat șefilor un preparat special, „Rulou de șalău cu degețele de somon și algă marină”. Este un preparat relativ simplu, însă Tavi a vrut să-l facă pompos prin denumirea extravagantă. Ca și garnitură acesta a avut baby carrots cu brocoli.

Tavi Colen a lăsat microfonul și s-a făcut bucătar! „De 25 de ori într-o oră, Scărlătescu face asta”

Tavi a recunoscut că la început nu a gătit din pasiune, ci din nevoie. Venind la facultate în București a trebuit să se descurce singur pentru că mama lipsea.

De asemenea, artistul se laudă că prietenii lui apreciază foarte mult felul lui de a găti și că folosește numai produse bio.

De fiecare dată când îl prinde pe Scărlătescu gătind trage cu ochiul și încearcă să fure meserie și de fiecare dată primește replica „taci din gură”, pentru că de fiecare dată își dă cu părerea.

Chefii au rămas surprinși de preparat astfel că Tavi a plecat cu un cuțit din partea chefilor.

Așa arată o eroină! S-a apucat de gătit la 16 ani, când i-a murit tatăl! Rahela Pîslaru, moment emoționant la Chefi la c... Super bucătar la nouă ani! Maria i-a dat gata pe chefi cu un desert de senzație: „Copiii nu se mai joacă...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x