Antena Căutare

Așa arată o eroină! S-a apucat de gătit la 16 ani, când i-a murit tatăl! Rahela Pîslaru, moment emoționant la Chefi la cuțite

Rahela Pîslaru, cofetar, din Jilava, a venit la "Chefi la Cuțite" cu dorința de a-și deschide o afacere pentru copiii nevoiași.

Așa arată o eroină! S-a apucat de gătit la 16 ani, când i-a murit tatăl! Rahela Pîslaru, moment emoționant la Chefi la cuțite Galerie
Rahela Pîslaru vrea să dea lovitură la "Chefi la Cuțite" cu un preparat american

Rahela Pîslaru, cofetar, din Jilava, a venit la Chefi la Cuțite cu dorința de a-și deschide o afacere pentru copiii nevoiași.

Alături de o familie mare, care o susține, Rahela, în vârstă de 22 de ani, a venit să-ți prezinte talentul în deserturi în fața juraților.

Să început de la o vârstă fragedă să pregătească deserturi, mai exact de la 14 ani, însă cu timpul a descoperit și bucuria pe care i-o oferă gătitul în general și a învățat să pregătească și alte preparate.

În această sear, Rahela a venit să-i îndulcească pe chefi cu un preparat american, Key lime pie, un fel de cheesecake light, un prearat foarte fresh și speră că chefii apreciază combinația de dulce cu acrișor.

Așa arată o eroină! S-a apucat de gătit la 16 ani, când i-a murit tatăl! Rahela Pîslaru, moment emoționant la Chefi la cuțite

Dacă va câștiga sezonul acesta, Rahela vrea să își deschidă un Coffee shop și astfel să ajute copiii nevoiași, pentru că știe cum e să fii copil cu greutăți.

Și-a pierdut tatăl de când era mică și acest lucru a maturizad-o repede, începând o călătorie de cunoaștere personală care s-o ajute să se dezvolte.

Experiența Rahelei a ajut-o să îi surprindă pe jurați, care au recunoscut că esrte un preparat gustos făcut de un cofetar priceput.

Lovitură grea la Chefi la cuțite! După un război „sângeros” în bucătărie a venit verdictul! Cine câștigă amuleta?... Tavi Colen a lăsat microfonul și s-a făcut bucătar! „De 25 de ori într-o oră, Scărlătescu face asta”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x