Live acumAsia Express - Drumul elefantului (r)
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

Chefi la cuțite

MIERCURI, JOI, VINERI | ora 20.30

Roata norocului aduce tensiune în bucătăria Chefi la cuțite: ”Am reminiscențe, îmi crește tesiunea”

Pas cu pas rândurile se restrâng în bucătăria Chefi la cuțite, iar luni, 25 noiembrie, cel de-al cincilea battle îi va provoca pe concurenții rămași în cursa celui mai iubit show culinar să demonstreze că pot face spectacol în farfurie.

Ce va aduce roata norocului în următoarea ediție Chefi la cuțite

Sigur că nicio probă nu vine fără o provocare, tocmai de aceea Gina Pistol îi va surprinde pe toți cei din platou cu o temă care-i va neliniști pe chefi, căci le reamintește de cea mai dură luptă pentru amulete din sezonul 7.

”Nu cred, este vorba de roata norocului, deja am reminiscențe. Nu pot să îmi aduc aminte decât atât: fructe de mare, ciocolată și soia! Am un moment de palpitații, mă apucă nervii și îmi crește tensiunea. Eu am plecat acasă!”, va spune chef Florin Dumitrescu hotărât. ”Deci, câștig astăzi prin neprezentarea adversarilor?, va adăuga chef Sorin Bontea cu zâmbetul pe buze.

Chef Sorin Bontea și echipa sa verde

În ciuda temerilor din platou, roata nu va include ingrediente ci țări, ce vor decide direcția gastronomică a fiecărei farfurii:

”Va trebui să învârtiți roata și unde va considera destinul că meritați…trebuie să gătiți după specificul zonei respective”, le va spune Gina.

Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii Chefi la cuțite

Cum va decurge proba și cum se va descurca una dintre echipe cu bucătăria unei țări ce are la bază o cultură cu totul și cu totul diferită de a noastră, telespectatorii Antena 1 pot afla luni, de la 20:00, pe Antena 1.

Chef Cătălin Scărlătescu și echipa albastră


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro