Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Chefi la cuțite

MIERCURI, JOI, VINERI | ora 20.30

Surprize uriașe la „Chefi la cuțite”! Cătălin Scărlătescu și-a făcut cruce! Un concurent, acuzat de sabotaj! Andrei Tănasă a fost eliminat! „N-ai cum să faci așa ceva!”

„Chefi la cuțite”, ediția 22, sezonul 7. Au fost surprize uriașe pentru toată lumea! Cătălin Scărlătescu și-a făcut cruce, după ce a scăpat de „ghinion”, iar Florin Dumitrescu a pierdut primul concurent, pe Andrei Tănasă, la finalul unei probe în timpul căreia un concurent a fost acuzat de sabotaj. 

Andrei Tănasă a fost eliminat de la „Chefi la cuțite”.

„Chefi la cuțite”, ediția 22, sezonul 7. Înainte de startul celei de-a patra confruntări din sezonul șapte „Chefi la cuțite”, chef Florin Dumitrescu a făcut cinste cu ţuică de prune concurenților din cele trei echipe aflate în competiţie. A avut, însă, un plan diabolic.

„E prima oară când am toată echipa în battle patru. Încerc să-i ajut mereu să-și depășească momentele grele și să ajungă cât mai departe în concurs. Am zis să-i cinstim pe toți cu țuică, să începem ziua cum trebuie”, a spus chef Florin Dumitrescu.

„Chefi la cuțite”, ediția 22, sezonul 7. Cu o apariție incredibil de sexi, Gina Pistol a părut că a prevestit ghinion pentru chef Cătălin Scărlătescu, în cea de-a patra confruntare, în care el a intrat „la luptă” cu o echipă formată din doar patru concurenți.

Chef Florin Dumitrescu a îndemnat-o pe Gina Pistol să bea țuică pentru norocul lui chef Cătălin Scărlătescu, după care să spargă paharul, ca să se „spargă” și ghinionul lui. Însă, s-a petrecut ceva neașteptat! Paharul „a refuzat” să se spargă!

„Chefi la cuțite”, ediția 22, sezonul 7. În cea de-a patra confruntare a celui mai iubit show culinar, chef Sorin Bontea a pornit nu doar cu avantajul amuletei ce i-a permis să aibă alături un aliat de încredere, pe chef Iosif Ștefănescu, dar și șansa de a decide el cine ce coș cu ingrediente să folosească. Iar aceste ingrediente au fost... inedite!

„Chefi la cuțite”, ediția 22, sezonul 7. Chef Cătălin Scărlătescu și-a pierdut cumpătul! Concurenta Amalia Bellantoni a reușit să-l scoată din nou din sărite.

Se pare că chef Cătălin Scărlătescu și concurenta Amalia Bellantoni nu s-au înțeles în privința unor… pișcoturi pentru un tiramisu.

„Gata! Mor! Nu mă înțeleg cu tine deloc! Gata, lasă-mă în pace! Cu tine nu se poate!”, a izbucnit chef Cătălin Scărlătescu.

„Chefi la cuțite”, ediția 22, sezonul 7. Echipa albastră, condusă de chef Florin Dumitrescu, a făcut o gafă imensă în cea de-a patra confruntare din sezonul șapte „Chefi la cuțite”. Mai exact, a uitat să pună un element important în farfurii.

„Chefi la cuțite”, ediția 22, sezonul 7. S-a spart ghinionul pentru echipa lui chef Cătălin Scărlătescu! Violeții au fost victorioși și au surprins pe toată lumea.

Astfel, echipa verde, a lui chef Sorin Bontea, și cea albastră, a lui chef Florin Dumitrescu, au ajuns la duel.

„Chefi la cuțite”, ediția 22, sezonul 7. Primăriţa Irina s-a tăiat la deget și a alunecat către peretele cu tigăi, iar un alt concurent a fost acuzat că și-a sabotat rivalii.

„Nu cred că trebuie să ajungi să îi tragi oala altuia de pe foc ca să ai tu cea mai bună farfurie”, a spus Alexandru Sasu.

„Văd că se ia când de unul, când de altul, le ia tigăile de pe foc, ceea ce nu se face! E un individualist Iulian”, a remarcat și Robert Săvoiu.

„Chefi la cuțite”, ediția 22, sezonul 7. Chef Florin Dumitrescu a pierdut primul concurent! Andrei Tănasă a fost eliminat de la „Chefi la cuţite”, după proba individuală, din cauza unei decizii greșite.


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro