Antena Căutare

Surpriza de la două noaptea, la Chefi la cuțite! Cine este concurenta care i-a șocat pe chefi: „Am venit să vă zic că...”

Carmen Marinescu face parte din echipa de producție a emisiunii Chefi la cuțite și a decis să participe cu un super preparat, cu care speră să-i surprindă pe cei trei jurați!

„Pentru un minut pe post lucrează sute de oameni de îi ia benga”, a declarat Carmen Marinescu, în timp ce pregătea o super rețetă pe bază de creveți.

Jeleu de șampanie cu creveți, un preparat afrodisiac ce i-a uimit pe jurați nu doar cu modul de prezentare, ci și prin gust.

„Am venit să vă fac o surpriză, să vedeți că toată echipa Chefi la cuțite vă iubește, de asta am ales un preparat afrodisiac”, a mărturisit concurenta, care a primit trei cuțite!

Asta da surpriză la 2 noaptea, în platoul emisiunii Chefi la cuțite!

Război uriaș în bucătărie, scandal și săgeți pline de venin! Marlena și Coana Mița s-au duelat în cel mai „piperat” mod ... S-a decis! Cine a primit cuțitul de aur al lui Scărlătescu, dar și cine a părăsit concursul la Bootcamp!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x