Antena Căutare

„Sunt o bunicuță de 44 de ani!” Prăjitura lui Flori Cornea i-a provocat pe chefi să încerce un moonwalk a la Michael Jackson: ”Simt o influență puternică aici”

Flori Cornea a petrecut 12 ani departe de țară, în Italia, însă prăjitura ei i-a dus pe chefi cu gândul la Michael Jackson!

„Sunt o bunicuță de 44 de ani!” Prăjitura lui Flori Cornea i-a provocat pe chefi să încerce un moonwalk a la Michael Jackson: ”Simt o influență puternică aici” Galerie
Flori Cornea

Chefii au simțit o tematică în prăjitură cu ciocolată și biluțe de brânză cu cocos pregătită de Flori Cornea: ”Cred că este un fan al lui Michael Jackson. Pare inspirată din piesa ”Black or White””.

„Sunt o bunicuță de 44 de ani!” Prăjitura lui Flori Cornea i-a provocat pe chefi să încerce un moonwalk a la Michael Jackson: ”Simt o influență puternică aici”

Flori a stat 12 ani în Italia, într-o trattoria: ”Am început ca ajutor la spălat vasele, apoi am avansat, la servit clienți în sală”, a povestit aceasta.

Cum s-a descurcat concurenta, puteți afla, urmărind materialul video de mai jos:

”My soacra is the best soacră ever!” Marwin a părăsit Brazilia din dragoste, dar ne-a adus o părticică din carnaval într... Tată perfect, soț perfect, expert în preparate latino- americane! Daniel Arariței și-a luat bilet de avion special pentr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x